šport

Odpovedana tudi velika nagrada Adrie Mobil

13.3.2020 | 11:45 | R. N.

Foto: I. Vidmar, arhiv DL

Foto: I. Vidmar, arhiv DL

Novo mesto - Zaradi nevarnosti pred širjenjem novega koronavirusa v Sloveniji so se v kolesarskem klubu Adria Mobil odločili, da zaradi zagotavljanja varnosti za vse udeležence letošnjo veliko nagrado Adrie Mobil odpovedo. Dirka bi morala biti 29. marca.

»Športnega dogodka z vsemi posebnostmi kolesarske dirke v danih okoliščinah žal ni mogoče kakovostno organizirati in izvesti na način, ki bi zagotavljal potrebno raven varnosti tako za kolesarje kot tudi za vse druge udeležence,« je poudaril direktor KK Adria Mobil Bogdan Fink.

Letošnja VN Adrie Mobil bi morala vnovič potekati v močni mednarodni zasedbi, prijavljenih je bilo več kot 160 kolesarjev iz 25 ekip, a zaradi poslabšanja razmer izvedba letošnje dirke enostavno ni bila mogoča, menijo organizatorji.

Glede organizacije ostalih dirk v letošnji sezoni se bodo v novomeškem klubu sproti odločali, na prvem mestu bo varnost vseh vključenih.

‹ nazaj

Komentarji (1)

18.3.2020OceniFrancesco Sinibaldi 
L'espoir des rêves. Un gazouillement riche de poésie entre dans les pièces du soleil comme un chant solitaire dans les voix d'un sourire: et quand la peur disparaît un doux avenir m'appelle en silence. Francesco Sinibaldi

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava