več oglasov

31.3.2020

MARIJA PAVLIN iz Rateža 22a, Brusnice, javno opozarjam Janeza Umka iz Rateža 22a, Brusnice, da me preneha lažno obdolževati in žaliti.

IVAN LUKŠIČ, Jurna vas 17, Novo mesto, prepovedujem hojo in vožnjo z vsemi prevoznimi sredstvi po parcelah 946/2 in 826/16 k. o. Lakovnice. Ob neupoštevanju preklica bom dejanja naznanil policiji.

KROMPIR za nadaljnje sajenje, bele, rdeče in rumene sorte prodam. Radohova vas.

(01) 788 53 16

KOLJE ZA VINOGRAD, sadovnjak in fižol ter stebričke za ograje in pastirja, tudi obdelane, domače razkužilo, lahko tudi kot čistilno sredstvo ali za masažo, prodam.

OPAŽNE PLOŠČE, kovinske podpore in fasadni oder ugodno posodim.

PRAŠIČE, težke od 60 do 140 kg, prodam. Mogoča dostava.

KMETIJA METELKO sprejema naročila za bele kilogramske piščance za 3. april. Rjave grahaste in črne jarkice pa lahko dobite vsak delavnik po 18. uri. Zbiramo tudi naročila za purane. Na voljo pa imamo tudi prašiče za nadaljnjo rejo ali zakol. Hudo Brezje 16, Studenec.

ODOJKE, 25-kilogramske, prodam.

PERUTNINARSTVO CIGLAR s Senovega obvešča, da bodo beli kilogramski piščanci 25. aprila pri Alojzu Mirtu na Gmajni 28, Raka, 28. aprila na Kajuhovi 3, Senovo. Vsak četrtek enodnevni beli piščanci, vsak torek in petek rjave, grahaste, sive, bele in črne jarkice, 30. aprila enodnevne rjave jarkice, 7. aprila pa bele težke kokoši. Zbiramo že naročila za race, gosi ter purane. Naročila sprejemamo na

V BELI KRAJINI prodam čebelje družine na satih 10 AŽ. Možnost lastne izbire. Matice so lanske in označene.

ZBIRAMO NAROČILA za bele kilogramske piščance in jarkice, rjave in grahaste. Vrtačič, Pristavica 1, Šentjernej.

BIKCA SIMENTALCA, starega tri mesece in pol, prodam.

PERUTNINA ROSTOHAR sporoča cenjenim strankam, da sprejema naročila za bele kilogramske piščance za 30. april in 6. maj. Mlade rjave in grahaste jarkice pred nesnostjo pa si lahko priskrbite vsak delavnik med 16. in 17. uro na Bregah 1, Leskovec.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava