dolenjska

Kaj je v Prekmurju počel šmarješki župan?

29.4.2020 | 21:20 | B. B.

Marjan Hribar (Foto: L. M., arhiv DL)

Marjan Hribar (Foto: L. M., arhiv DL)

Šmarješke Toplice - V časih, ko je prehajanje občinskih meja prepovedano, se je župan občine Šmarješke Toplice in novoimenovani v.d. direktorja Javnega gospodarskega zavoda Brdo Marjan Hribar na praznični ponedeljek odpravil v Prekmurje. Tam je naj bi z direktorjem moravskih Term 3000 Igorjem Magdičem odigral partijo golfa, poroča Televizija Slovenija.

Hribar je za TV Slovenija te navedbe zanikal. Povedal je, da sta se ženo na pot odpravila zaradi vloma v družinsko nepremičnino. Kot je izjavil, sta v Moravskih Toplicah zbirala ponudbe varnostnih služb za alarme, ko pa sta bila že tam, se je pred hotelom Livada na kratko dobil tudi z direktorjem Term 3000, kjer sta predebatirala aktualno stanje na področju turizma. »Golfa nisem igral, sva se pa sprehodila v neposredni bližini golfskega igrišča,« je Hribar izjavil za TV Slovenija.

Da sta bila dogovorjena za partijo golfa, direktor Magdič ni zanikal, poroča TV Slovenija. Hribar se je odpeljal še v Lendavo, kjer je bil očitno na zasebnem obisku pri direktorju Term 3000, še poroča TV Slovenija in navaja Hribarjevo vztrajanje, da je od doma odšel zaradi nujnega primera in da obžaluje, če je zaradi dodatnih kilometrov karkoli kršil.

‹ nazaj

Komentarji (20)

29.4.2020OceniPeter Cestnik 
https://www.youtube.com/watch?v=8E6zfH8BHTE
29.4.2020 1 (1) (0)OceniJožko 
Ne bodite naivni. Gospoda dobro ve koliko je zadeva okoli koronce "resna", sicer bi se drugače ponašali.
30.4.2020 3 (3) (0)Ocenidalde 
E moj Marjan
30.4.2020 4 (4) (0)OceniTrue Truic 
To so člani Slovenskega / NM KULTA.... Oni vse lahko, za njih ni reda, razen tistega njihovega. Sa ...n...isti!
30.4.2020 9 (9) (0)OceniMatej83 
Kar ste volili to imate, spomnite se čez dve leti!
30.4.2020–5 (5) (10)OceniLojzekov stric 
prav hecno kake kozlarije pišejo novinarji , poden novinarstva
30.4.2020 5 (8) (3)OceniTrue Truic 
striček kaj pa so tu kozlarije? Da se je "sveti" gospod v času prepovedi gibanja vseh državljanov odpravil čez nekaj občin špilat golf v Prekmurje ? med tem, ko je nekdo "navadnih državljanov" odšel iz Nm obćine v Šmarješko občino travo kosit na svojem vikendu pa so ga policaji nagradili s 400 euri kazni? lojzek, Lojzek ne gre to tako veš...tem kultnim vsemogočnežem se pišejo drugačni časi. Taki kot ste vi g. pa še vedno trdo spite:) dobro jutro vam želim.
30.4.2020–3 (2) (5)OceniLojzekov stric 
true pošlji podatke o tistem ki je plačal 400 eurov z imenom in primkom sliko in njegovo sluzbo , da bojo lahko objavili članek , stopi kot odgpvoren drzavljan na policijo in ovadi prekrškarja , ČE JE GOSPOD HRIBAR KRIV NAJ PLAČA KAZEN , ČE NE SE MU JE POTREBNO OPRAVIČI . V članku nikjer ne piše kdo je primer prijavil ali odkril tako , da so dvomi , pa lep dan ti želim
30.4.2020 6 (7) (1)OceniTrue Truic 
Striček, vi ste ena druga dimenzija, vam se lahko dandanašnji človek le nasmeje...kakršnakoli poglobljena diskusija nima nikakršnega smisla. Nisva žal na isti frekvenci, sorry.. Kljub temu tudi jaz vam želim lep dan :) :)Lp
30.4.2020 11 (12) (1)OceniFelix 
Žal mi je to da je moja družina ,, kriva,, da je bil MH izvoljen za župana. Naj govori kar hoče, zagotovil je da bo vodil občino profesionalno ne pa polovičarsko kot je to počel g. Luzar v Šentjerneju. In kam ga je pripeljalo!. Če bi imel MH kaj časti bi moral takoj odstopiti, ne pa sedaj imeti občane še za neumne in jim prodajati bučke. Čas hitro mineva in imeli bomo kmalu možnost zamenjati trenutnega v.d. župana.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava