Vemo, da ste dober zdravstveni dom

29.5.2020 | 08:30

Direktorica Zdravstvenega doma Črnomelj Eva Čemas (levo) na seji občinskega sveta Semič 27. maja. (Foto: M. L.)

Direktorica Zdravstvenega doma Črnomelj Eva Čemas (levo) na seji občinskega sveta Semič 27. maja. (Foto: M. L.)

Semič - Zdravstvenemu domu Črnomelj je semiški občinski svet na svoji nedavni seji izrekel vrsto pohval za njegova prizadevanja in vse opravljeno delo v zadnjem obdobju med epidemijo covid-19. »Vemo, da imamo v vas dobro ekipo in da se lahko zanesemo na vas,« je med drugim rekla županja Polona Kambič navzoči direktorici zdravstvenega doma Evi Čemas.

Direktorica, ki je na seji svetnikom poročala o delu Zdravstvenega doma Črnomelj v letu 2019 in predstavila poslovni načrt za leto 2020, je med drugim povedala, da je Zdravstveni dom Črnomelj med epidemijo dobil še veliko dodatnih nalog. Tako je začasno oskrboval tudi prebivalce občine Metlika, osebje črnomaljskega doma je delalo tudi v Novem mestu, nekatere člane črnomaljske zdravstvene ekipe pa so vključili v zdravstveno oskrbo Doma starejših občanov Metlika.

Delo v času epidemije je bilo izjemno naporno, saj so nekatere vrste dela morali opravljati v skafandrih, je na seji semiškega občinskega sveta med drugim povedala direktorica Zdravstvenega doma Črnomelj Eva Čemas.

M. L.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava