dolenjska

Ponjava na velodromu popravljena

6.6.2020 | 11:00 | L. M.

Ponjavo na velodromu so popravili. (Foto: MONM)

Ponjavo na velodromu so popravili. (Foto: MONM)

Češča vas - V rubriko Halo, tukaj je bralec Dolenjca se je nedavno oglasil bralec iz Podbreznika in opozaril na ponjavo na vrhu velodroma, ki je odtrgana oz. odlepljenja in ob vetru močno poka.

"Občina je o tem menda seznanjena in naj zadevo uredi. Zdaj je konec izgovorov s koronačasom," pripomni.

Z Mestne občine Novo mesto so sporočili, da je težava na strehi Olimpijskega centra Novo mesto odpravljena, kar dokazuje tudi fotografija, ki so jo poslali.

‹ nazaj

Komentarji (9)

6.6.2020 7   (7)   (0)   OceniTrue Truic 
To je ta "uspešnost projektov" občine in te rotovške ekipe.., ko bodo še razni "uspehi"prenove gl.trga isplavali na površje, s katerimi se tako ponašajo, bo slika kompletna. Ni mi pa jasno kaj se mora še zgodit, da se bodo občani NM zbudili....? Cel svet se prebuja, Nm pa itak zaostaja vedno v vsem:) Ne glede procesi nas ne bodo zaobšli, ko pride pravi čas, takrat tudi račun pride...
6.6.2020Ocenimiha 
Točno sem vedu, kdo se bo javil na tale članek :) Mimgrede mogoče smo v NM pred vsemi pa pol ti misliš da smo za vsemi ... Avantgarde itak noben ni štekal, vsi so mislili da so "apres garde" :)
6.6.2020 1   (1)   (0)   OceniJožko 
Gospa (?!) TT, pa ste prepričani, da je vse pripravljeno za drugačnost, če bi se "prebujanje" tudi zgodilo ? Da ne bo potem še več maščevalnosti in revanšizma !
6.6.2020OceniTrue Truic 
Tudi jaz vaju lepo pozdravljam in vama želim lepo realistično prihodnost, ki je pred nami ...:)
6.6.2020OceniJožko 
Aha, smo že bližje. Nismo še zaključili ! Pozdravili se bomo kasneje... In to naj bi bil odgovor na realno predvidevanje, da bo v tem primeru to "prebujanje" s še več revanšizma in maščevalnosti ?!!
6.6.2020OceniTrue Truic 
https://www.youtube.com/watch?v=L1MN0eWx3hg
6.6.2020OceniJožko 
:-) ... zase vem, da nisem na tej ladji in tudi ti dobro veš, da nisem ... ! Glede na tvoje negativne komentarje, vidiš v tem svojo perspektivo na tej "ladji", ki pa je le tvoja. Spreglej že enkrat kam te je to pripeljalo in zbudi se. Obrni že enkrat dokler je še čas in pusti rotovžane. Zanje, če bo treba, bodo poskrbeli za to pristojni in karma. Je ta poskrbela za prejšnjega in bo, če bodo za to pogoji, tudi za tega. Teti karmi še nihče ni ušel !
6.6.2020OceniTrue Truic 
https://www.youtube.com/watch?v=jKUB2Mz4XYY
6.6.2020OceniTrue Truic 
https://www.youtube.com/watch?v=2UnKQQPnW50

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava