kronika

Na Župančičevem sprehajališču pretepli najstnika

8.7.2020 | 10:45 | M. K.

Na Župančičevem sprehajališču so pred leti postavili klopce z Župančičevimi stihi, ki niso prav nič v duhu nasilništva ... (foto: arhiv DL)

Na Župančičevem sprehajališču so pred leti postavili klopce z Župančičevimi stihi, ki niso prav nič v duhu nasilništva ... (foto: arhiv DL)

Novo mesto - Novomeški policisti so že nekajkrat imeli opravka z (predvsem večernimi in nočnimi) incidenti ob Krki na Župančičevem sprehajališču, zadnji naj bi se zgodil pred dnevi, ko naj bi neznanci napadli 17-letnika na kolesu.

S Policijske uprave Novo mesto so nam potrdili, da so policisti v ponedeljek ob 20.30 uri bili res obveščeni, da naj bi na Župančičevem sprehajališču neznanci pretepli in poškodovali oškodovanca, ki je kasneje poiskal zdravniško pomoč v Splošni bolnišnici Novo mesto. Po podatkih iz bolnišnice je utrpel lažje poškodbe.

Intenzivna policijska preiskava v tem primeru poteka, policisti izvajajo aktivnosti za izsleditev storilcev in razjasnitev vseh okoliščin, dodajajo na PU, kjer pa podrobnosti preiskave kaznivega dejanja nasilništva v tem trenutku ne morejo pojasnjevati, saj bi ''s tem lahko škodili nadaljnjim postopkom''.

‹ nazaj

Komentarji (3)

8.7.2020 2   (2)   (0)   Ocenimiha 
Če gre za tisti eksces r**** populacije, kjer je mladenič utrpel zlom čeljusti, ne moremo ravno govoriti o lažje poškodbi. Morda se je pa še kaj drugega zgodilo, kdo bi vedel...
8.7.2020 2   (2)   (0)   Ocenimiha 
Mimogrede, ko je že klopica naslikana, le koga je motila na novo postavljena klopca na novem parkirišču pod pljučno bolnico? Naj dvakrat ugibam ...
8.7.2020 4   (4)   (0)   Ocenimiha 
Malo bolj objektivno poročanje: https://www.dolenjskanews.com/nasilje-v-nm-najstniku-zlomili-celjust-napad-na-loki-nasilneza-pridrzali/ Lažja poškodba a ne?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava