kronika

Pogrešanega Ivana Gričarja še vedno niso našli

11.7.2020 | 08:10 | M. K.

Simbolna slika (foto: arhiv)

Simbolna slika (foto: arhiv)

Včeraj popoldne so pri naselju Dolenje Kronovo, občina Šmarješke Toplice, potapljači Podvodne reševalne službe Novo mesto s pomočjo gasilcev GRC Novo mesto pregledali reko Krko zaradi pogrešanega Ivana Gričarja iz Gorenjega Kronovega, ki ga iščejo že dlje časa. Niso ga našli.

S helikopterjem v UKC Ljubljana

Ob 19.54 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu zdravstvene ekipe UKC Ljubljana prepeljala obolelo osebo iz ZD Črnomelj v UKC Ljubljana.

Na AC gorel avto

Ob 20.10 je na avtocesti iz smeri mejnega prehoda Obrežje proti Čatežu, občina Brežice, gorelo osebno vozilo. Požar so pogasili gasilci PGD Obrežje in PGE Krško.

Podtaknjen ogenj na strnišču

Ob 20.49 je v bližini naselja Kerinov Grm, občina Krško, zaradi podtaknjenega ognja gorelo strnišče na sedmih manjših požariščih. Požar so pogasili gasilci PGE Krško in PGD Veliki Podlog.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena oziroma motena dobava električne energije na področju  nadzorništva Sevnica na območju TP Sevnica žaga izvod Rafael delavnice med 7. in 14. uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava