kronika

Mladoletnika s sekiro po glavi

13.7.2020 | 22:55 | B. B.

Pred novomeško urgenco se je po dogodku zbrala skupina prebivalcev Brezja, prišli so tudi policisti.

Pred novomeško urgenco se je po dogodku zbrala skupina prebivalcev Brezja, prišli so tudi policisti.

Danijel Kovačič

Danijel Kovačič

Mladoletnika s sekiro po glavi

Novo mesto - V romskem naselju Brezje je v večernih urah prišlo do pretepa, v katerem je bil hudo poškodovan mladoletnik.

Kot nam je povedal njegov oče Danijel Kovačič, sta se 15-letni V. K. in njegov brat po naselju vozila z električnima skirojema, kar je očitno zmotilo enega od prebivalcev naselja. »M. B. je začel teči za njima in groziti, da ju bo pretepel. Sin mi je prišel to povedat. S tem človekom nisem imel nikoli težav in sem ga šel vprašat, kaj je narobe,« pripoveduje Danijel.

Danijel je k sosedu odšel v družbi sina in žene, tam pa se je vnel prepir oz. pretep. »Začeli so nas tepsti. Kakih sedem ali osem ljudi se je spravilo na nas. M. B. je sina s sekirico udaril po glavi, pretepli so tudi mene in ženo,« pravi Danijel in pokaže nekaj ran, modric in bušk. Pravi, da ne ve, zakaj so jih napadli, da pa je v Žabjaku ogromno droge.

Hudo poškodovanega sina je Danijel odpeljal na novomeško urgenco, od koder so ga odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana. Po prvih informacijah so mladoletnikove poškodbe glave zelo resne.

‹ nazaj

Komentarji (3)

14.7.2020 3   (3)   (0)   Ocenidelec 
Tem prebivalcem pa res nikoli ni dolgčas in prav iščejo možnosti incidentov. Čemu takšno življenje in do kdaj tako naprej?
15.7.2020 6   (6)   (0)   OceniFranci D 
Doklej bo država to podpirala!
15.7.2020 5   (5)   (0)   OceniFranci D 
Zaščiteni so, še komentarji so omejeni, m... j..j....

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava