Če plenijo po njivah: Zapišite registrske oznake

15.7.2020 | 14:30

Župan Darko Zevnik je na seji občinskega sveta povedal, da bo ministrstvo za notranje zadeve in za infrastrukturo spomnil, da sta minister Aleš Hojs in državni sekretar Aleš Mihelič med njunim obiskom v Metliki obljubila podporo Metliki pri odpravljanju prometne gneče na mejnem prehodu Metlika. (Foto: M. L.)

Na seji občinskega sveta so razpravljali o varnostnih razmerah v občini, o kateri je poročal komandir policijske postaje Metlika Dušan Brodarič (levo v ozadju). (Foto: M. L.)

Metlika - V zadnjem času je vse več pritožb glede Romov, ker uničujejo pridelek na njivah, so opozorili na nedavni seji metliškega občinskega sveta, ki jo je župan Darko Zevnik tudi tokrat sklical v Kulturnem domu v Metliki.

Navzočega komandirja policijske postaje Metlika Dušana Brodariča ta informacija ni presenetila. Bodite pozorni na vse, kar je v vaši okolici sumljivega, je v odzivu na razpravo sveta predlagal komandir Brodarič. Pri tem je tudi svetoval, naj prebivalci zapišejo registrske oznake sumljivih avtomobilov in to javijo policiji.

M. L.

Komentarji (1)

27d nazajOceniboni2 
zastonj si zapišemo reg. številko, saj ponavadi pripada drugemu avtu, ki že zdavnaj ni registriran

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava