Strela zanetila požar

3.8.2020 | 18:20

Danes ob 16.27 uri je naselju Žaloviče, občina Šmarješke Toplice, strela udarila v stanovanjski objekt. Še pred prihodom gasilcev so požar pogasili domači. Gasilci PGD Bela Cerkev, Orešje, Šmarjeta in Zbure so s termo kamero pregledali objekt. Na kraju je bil prisoten dežurni delavec Elektra, ki je preveril električno napeljavo.

Gorelo kombinirano vozilo

Zjutraj ob 7.30 je v naselju Roje, občina Šentjernej, gorelo kombinirano vozilo ob stanovanjskem objektu. Gasilci PGD Šentjernej in Gorenje Vrhpolje so požar omejili in pogasili ter varovali bližnji objekt. Ogenj je vozilo v celoti uničil.

Trk na Šmarješki

Ob 11.49 sta na Šmarješki cesti v Novem mestu trčili osebni vozili. V nesreči se je poškodovala ena oseba, ki so jo reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, pomagali reševalcem in policiji ter z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine.

V potoku truplo živali

Ob 12.38 sta pri naselju Stopiče, občina Novo mesto, gasilca GRC Novo mesto iz potoka odstranila truplo živali. Za odvoz bo poskrbel dežurni higienik.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava