Na širšem območju Grosuplja še vedno iskalna akcija; pobegnil v kratkih modrih hlačah, verjetno bos

13.8.2020 | 18:45

Policija vse koristne informacije zbira na številki 113.

Policija vse koristne informacije zbira na številki 113.

Grosuplje - Policisti obravnavajo primer hudih opeklin 44-letnice iz občine Grosuplje, ki jo je sinoči, kot smo poročali, na dvorišču poškodovano našel sin. V bolnišnici se bori za življenje, kako se je poškodovala, pa uradno še ni znano. Policisti preverjajo tudi sum morebitnega kaznivega dejanja, neuradno pa naj bi jo partner polil z bencinom in zažgal.

Predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprave Ljubljana Tomaž Tomaževič je pojasnil, da policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, še vedno pa tudi iščejo pogrešanega partnerja poškodovane ženske. Navedel je, da gre za 47-letnega moškega močnejše postave, brez las, s kraja pa je odšel peš, oblečen v kratke modre hlače, in po vsej verjetnosti bos.

Nevaren naj ne bi bil, a velja previdnost

Ljudi, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, policija poziva, naj to sporočijo na številko 113. Po prvih podatkih pogrešani ni nevaren, a vendarle velja previdnost, je opozoril Tomaževič.

Po njegovih besedah je zaenkrat znano, da je bil pogrešani moški v bližini kraja dogodka, ne pa tudi, kakšna je bila njegova vloga. Policisti sicer preverjajo tudi sum morebitnega kaznivega dejanja.

Kot smo poročali, pa naj bi moški z bencinom polil svojo partnerico in jo zažgal. Domnevni storilec naj bi partnerico zažgal v avtomobilu, takoj ko je sinoči prišla iz službe.

Storilec naj bi s kraja dogodka zbežal v bližnji gozd v natikačih, ki so jih pozneje našli v bližini. Policisti ga iščejo na širšem območju Grosuplja.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava