FOTO: Huda nesreča pri Poljanah, umrli štirje - 56-letna voznica, 38-letni voznik in dva otroka (stara 6 in 9 let)

21.8.2020 | 17:20

Foto: očividec

Foto: očividec

Na cesti Poljane pri Mirni Peči-Novo mesto se je popoldne, nekaj po tretji uri, zgodila huda prometna nesreča. Po prvih ugotovitvah policije sta čelno trčili dve osebni vozili, v nesreči pa so umrle štiri osebe.

Foto: B. B.

Foto: B. B.

Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, so na kraju interventne službe, nekdanja hitra cesta med Trebnjem in Novim mestom je zaprta.

Zaradi opravljanja ogleda kraja in ugotavljanja okoliščin tragičnega dogodka drugih podrobnosti o prometni nesreči policija javnosti zaenkrat ne more posredovati.

Po naših neuradnih podatkih sta med žrtvami dva otroka.

Dodano ob 18.50:

Po prvih ugotovitvah ogleda je 38-letni voznik osebnega vozila Renault megane, doma iz okolice Novega mesta, peljal proti Novemu mestu, nasproti mu je pripeljala 56-letna voznica osebnega avtomobila Škoda roomster, doma iz okolice Trebnjega. Prišlo je do čelnega trčenja, pri čemer je osebni avtomobil 38-letnika, v katerem je imel še dva otroka, stara 6 in 9 let, zaradi silovitosti trka zgorel. Vsi štirje udeleženci prometne nesreče so umrli na kraju.

Na kraju so intervenirali gasilci, reševalci in policija. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče je cesta Trebnje – Novo mesto v bližini naselja Poljane pri Mirni Peči še vedno zaprta. O dogodku sta bila obveščena dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka. Preiskava okoliščin nesreče z ogledom kraja še ne bo zaključena, saj bo potrebno podrobneje preučiti še sledove na obeh vozilih, ki jih je policija zasegla.

M. K.

Zvočni zapisi

Pavel Perc, PU Novo mesto

Komentarji (1)

22.8.2020OceniBojana Mihalič 
Počivajte v miru.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava