namig za premik

Dnevi glasbe in smeha: Tadej Toš: Zelo (v) živo, KCJT

26.8.2020 | 20:00

Vzadnjem tednu avgusta (od torka, 25. 8., do četrtka, 27. 8.) se želimo srečati z vami. Dnevi glasbe in smeha so namenjeni otrokom, mladostnikom in odraslim, vsebine pa nagovarjajo tiste, ki ste željni druženja, glasbe, smeha, razvedrila in zgodb.

Vsak večer bo poseben in drugačen. Na prvem bomo gostili skupino Bakalina Velika, ki prihaja iz tolminskih koncev. V svoj repertoar, zaznamovan s čadrsko govorico, vključuje tudi družbenokritična sporočila. Gostja večera bo Bogdana Herman, pevka in raziskovalka že pozabljenih ljudskih pesmi. Drugi dan je najprej namenjen otrokom in vsem, ki se še niste odrekli otroku v sebi, saj v goste prihaja Damjana Golavšek s toplo glasbeno pravljico Mojca Pokrajculja. Zvečer bo Tadej Toš s pravim, toplim, osvobajajočim, zdravim smehom, ki je poleg vsega še hudo nalezljiv in povezovalen, poskrbel za razteg smejalnih mišic in kravžljanje sivih celic. Na zadnjem koncertu, ko bo na odru Jure Pukl z mednarodno glasbeno zasedbo, boste prišli na svoj račun ljubitelji džezovske glasbe. Puklove avtorske kompozicije so drzne, sodobne, melodično kreativne in ritmično pestre, s srcem pa se posveča moderni interpretaciji džezovske glasbe.

Vstopnice so že v prodaji, kupite jih lahko prek spleta oz. na blagajni KCJT vsak delovni dan med 10. in 13. uro. Število vstopnic je zaradi znanih razlogov (zelo) omejeno, zato svetujemo, da pohitite z nakupom.

Poskrbeli bomo za razdaljo med udeleženci in ostale varnostne ukrepe, vas pa prosimo, da jih upoštevate in v avlo in dvorano vstopite z maskami.

Prisrčno dobrodošli!

‹ nazaj