FOTO: Avta zapeljala proti hiši - eden trčil v steno kopalnice, drugi preskočil škarpo

9.9.2020 | 13:20

Foto: PP Dolenjske Toplice

Policisti iz Dolenjskih Toplic so včeraj popoldne v Malem Lipovcu obravnavali nenavaden primer, ki se je k sreči končal brez poškodovanih. Nekaj pred šesto uro popoldne sta namreč dve vozili brez voznikov nekontrolirano zapeljali po travnatem bregu navzdol – eno se je zaletelo v stanovanjsko hišo in povzročilo za okoli 20.000 evrov škode. Drugo je zapeljalo čez škarpo pri hiši in obstalo.

Obe vozili naj bi bili parkirani na dvorišču pred stanovanjsko hišo višje na bregu. Iz do sedaj še neznanega razloga je osebni avto Jeep, ki ga je lastnik tam parkiral, ko se je pripeljal domov, zapeljal v pred njim parkiran Ford, nato pa sta obe vozili zdrveli po travnatem bregu navzdol. Ford je zapeljal čez manjšo teraso, podrl mizo in klopi in se zaletel v steno kopalnice stanovanjske hišie. Jeep je zapeljal čez škarpo in obstal nekaj metrov stran.

Policisti so terenca zasegli in zanj odredili izredni tehnični pregled, da bi ugotovili vse okoliščine primera, ki ga obravnavajo kot sum storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

M. K.

Komentarji (6)

20d nazajOcenimiha 
tole je ziher tru tronik vozu, je mel preveč mask na glavi pa ni nič ven vidu :)
20d nazaj–4   (0)   (4)   OceniTrue Truic 
kaj bi to moral biti ala covid humor? zelo slabo, neizvirno in nezanimivo. Fake. Vidim da te maske fajn mučijo. Si tako grd da jih maš tako rad , al si kaj ušpiču da se skrivaš ? pravzaprav ne, rad vidiš da so še drugi taki kot si sam - zamaskirani. . Motijo te resnični in pravični...zato bi rad še te dal pod maske da ne štrli tvoja hinavščina ven, kajne. ? teci zato jutri zjutraj na Rotovž pa si tiste lajke takoj zavrt da se napisane bedarije ki jih tu trosiš prekrijejo) ....maskotnik pošpricani Rotovški:) Beda makedonska....
20d nazajOcenimiha 
ma škoda cajta da se ukvarjam s tabo, ni vredno, ti bomo ful minusov nabil pa bo.... pa natakn si kako uno hevi metal masko pa to ....
20d nazajOceniTrue Truic 
Si že v službi.? Vidim po temu da si takoj stisnu na tipke....maš ti cajta dost , z našim davkoplačevalskim denarjem...preveč. pa še več ga boste mel v hotelu tam pri MIrni, ne sekiraj se ti še malo...:)
19d nazajOcenimiha 
Ma dvomim da ti plačuješ kak davek ....
19d nazajOceniTrue Truic 
Davek na rotovške parazite...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava