Spet razsuta hlodovina - tokrat po cesti in v nasproti vozeče osebno vozilo

28.9.2020 | 18:50

Simbolna slika (foto: Bobo)

Danes ob 15.52 se je na cesti Metlika-Novo mesto pri naselju Dole v občini Metlika prevrnila prikolica tovornega vozila. Po cestišču in v nasproti vozeče osebno vozilo se je razsula hlodovina. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Metlika so voznika osebnega vozila oskrbeli na kraju in odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na osebnem vozilu, nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa in z absorbentom posuli razlite motorne tekočine. Ker je bila cesta zaprta za promet, so dežurni delavci CGP Novo mesto s prometno signalizacijo preusmerili promet, zavarovali poškodovano obcestno ograjo ter počistili cestišče.

Oljni madež na cesti

Ob 10.13 je bil na Belokranjski cesti v Novem mestu na cestišču oljni madež. Gasilci GRC Novo mesto so nevtralizirali in oprali madež v dolžini okoli 200 metrov.

Razkuževali Tončkov dom

Ob 8.26 so na Lisci, občina Sevnica, gasilci PGD Sevnica razkuževali okolico in prostore Tončkovega doma na približno 400 kvadratni metrih.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava