šport

Rokometaši Trima spet brez evropske tekme

24.11.2020 | 11:15 | R.M./STA

S prve tekme EHF Lige med madžarsko Tatabanyo in trebanjskim Trimom

S prve tekme EHF Lige med madžarsko Tatabanyo in trebanjskim Trimom

Trebnje - Rokometaši Trima iz Trebnjega danes ne bodo igrali tekme 4. kroga skupinskega dela lige EHF. Kot so sporočili iz kluba, je krovna evropska zveza dvoboj z danskim Gudmejem na dan tekme odpovedala zaradi okužbe z novim koronavirusom v zasedbi tekmecev.

Obračun med ekipama Trimo Trebnje in GOG Gudme bi moral biti danes v ljubljanski dvorani Tivoli, a so ga zdaj morali prestaviti. Naknadni termin še ni določen.

Trebanjci so sicer včeraj v Tivoliju opravili še zadnji trening, tik po koncu tehničnega sestanka z delegatom ter predstavnikom gostujoče zasedbe pa je bila Evropska rokometna zveza primorana odpovedati tekmo, so še pojasnili v Trimu.

Če ne bo kakšnih novih težav, bodo tako Trebanjci naslednjo tekmo igrali v soboto v domačem prvenstvu proti Slovenj Gradcu, naslednji teden pa je, vnovič v Tivoliju, predviden še naslednji evropski obračun z makedonskim Pelisterjem.

Trimo je sicer v tej sezoni v evropski ligi zaradi težav z okužbami igral le eno tekmo, premagal je madžarsko Tatabanyo, tekmi z nemškim Rhein-Neckar Löwnom in švicarskim Kaddetnom Schaffhausnom pa sta bili prestavljeni.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava