dolenjska

Nova redarka je Anja Žvab

2.12.2020 | 07:20 | Besedilo in foto: L. Markelj

S kadrovsko okrepitvijo bo redarski avto zdaj lahko pogosteje krožil po vseh štirih občinah, kjer MIR deluje.

S kadrovsko okrepitvijo bo redarski avto zdaj lahko pogosteje krožil po vseh štirih občinah, kjer MIR deluje.

Šentjernej - Medobčinski inšpektorat in redarstvo za občine Šentjernej, Škocjan, Šmarješke Toplice in Kostanjevica na Krki ima od 18. novembra novo delovno moč.

To je redarka Anja Žvab iz Krškega, ki je bila izbrana na javnem razpisu, ki ga je šentjernejska občina, v kateri je sedež inšpektorata, objavila v začetku julija.

»Gre za mlajšo osebo, nekdanjo policistko, ki se je na razpisu najbolje odrezala in zdaj opravlja tudi dodatna izobraževanja za novo delovno mesto,« pove šentjernejski župan Jože Simončič.

Tako se bo zdaj kadrovsko podhranjena ekipa inšpektorata, ki pokriva obsežno območje kar štirih občin, le okrepila - po aprilskem nepričakovanem odhodu redarja in zaradi porodniškega dopusta sodelavke je namreč čez leto ostala sama vodja inšpektorata Nataša Rajak. Sodelavka se s porodniškega dopusta vrne decembra, tako da bo ekipa spet tričlanska. Tega so veseli tudi v drugih občinah ustanoviteljicah, kjer so čim prej želeli novo zaposlitev.

‹ nazaj

Komentarji (1)

2.12.2020 14 (14) (0)OceniFranci D 
Ne rečem, da redarji niso potrebni, potrebno jim je pa tudi povedat, da je zelo pomembno znati pozdravit, biti vljuden ter profesionalno človeški! Na razpisu se je najbolje odrezala, dvomim, da so preverjali kvalitete vsakdanjosti.Pa srečno vsem, katere bo srečevala!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava