Najbolj povezovalen kviz v Sloveniji: Sosed vedno ve!

14.5.2021 | 10:00

Najbolj povezovalen kviz v Sloveniji: Sosed vedno ve!

Imate soseda, ki zna besedila vseh slovenskih pesmi na pamet? Ve, da imamo v Sloveniji 12 regij, in jih zna celo našteti? Ve, koliko tehta človeška glava? Pozna imena vseh zmagovalcev svetovnega pokala v slalomu od leta 1972? Je vaša mama regijska zmagovalka v reševanju križank? Soseda največja poznavalka rož, rib in divjadi? Je prijatelj zaprisežen filmoljub in zna Tarantinove filme na pamet? Sestra obožuje šoping in ima – poleg čevljev, torbic in oblek – v malem prstu tudi Mercatorjevo ponudbo?

Potem ste pravi za nas! Pravzaprav, smo mi pravi za vas!

Prijavite se in sodelujte v najbolj povezovalnem kvizu v Sloveniji: Sosed vedno ve!

Izzivamo vas, da se v družbi dveh vsevednih prijateljev, sosedov, daljnega ali bližnjega sorodstva prijavite in sodelujete v največjem sosedskem kvizu! Najprej svoje znanje dokažite v prvem krogu in osvojite svojo regijo, nato pa se z zmagovalci preostalih regij spopadite še za naziv najboljše kviz ekipe v Sloveniji.

Kaj morate narediti?

1. Prijaviti se na kviz TUKAJ: https://www.mercator.si/projekti/sosed-vedno-ve/obrazec

2. 22. 5. 2021 ob 20. uri sodelovati v kvizu na https://www.facebook.com/Mercator.

3. Najhitreje pravilno odgovoriti na čim več vprašanj iz 5 različnih sklopov: geografija, prehrana, kultura, šport in narava.

4. Zmagati v svoji regiji in osvojiti darilno kartico Mercator v vrednosti 500 EUR!

5. Najboljša trojica iz posamezne regije se bo 27. 5. 2021 na https://www.msoseska.tv/ pomerila v finalnem obračunu, v katerem se bo potegovala za darilno kartico Mercator v višini 1000 EUR in sredstva v višini 3000 EUR, s katerimi boste lahko uresničili trajnostno spremembo v vašem lokalnem okolju.

Sestavite ekipo, se skupaj prijavite in osvojite nagrado zase in za svoje sosede!

Prijavite se lahko do 20. 5. 2021.

Oglasno sporočilo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava