Povzročitelju nesreče zasegli avto. Vozniške pa ne, ker je nima

28.7.2021 | 12:15

Simbolna slika (foto: PUNM)

Simbolna slika (foto: PUNM)

Policisti PP Metlika so bili včeraj nekaj po 15. uri obveščeni o prometni nesreči v Metliki. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil 58-letni voznik kombija s prikolico, ki je ob vožnji vzvratno trčil v parkiran avtomobil znamke Toyota. Povzročitelju nesreče, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so kombi zasegli, mu izdali plačilni nalog in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče. 

14 Afganistancev na območju Črnomlja

Policisti so na območju Črnomlja izsledili in prijeli 14 državljanov Afganistana. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

V 24. urah 213 klicev

Policisti Policijske uprave Novo mesto so sicer od zadnjega poročanja  intervenirali v 67. nujnih primerih in na številko 113 prejeli 213 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in deset prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Metliki so, kot omenjeno, zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov. Posredovali so zaradi 22. kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari in tatvin. Posredovali so zaradi požara, iskanja pogrešane osebe, najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev in nezakonitih prehodov državne meje.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava