kronika

Beg pred slovenskimi policisti usoden za Pakistanca

31.7.2021 | 08:30 | M. K.

Beg pred slovenskimi policisti usoden za Pakistanca

Minulo noč, nekaj pred 1. uro, so policisti PP Brežice na območju Čateža ob Savi ustavljali voznika osebnega avtomobila BMW italijanskih registrskih oznak. Kršitelj znakov policistov ni upošteval in je s pospešeno hitrostjo nadaljeval z vožnjo. Zapeljal je na avtocesto v smeri proti Ljubljani, potem pa na odseku, kjer potekajo vzdrževalna dela, zaradi prevelike hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v varovalno ograjo. 36-letni voznik, državljan Pakistana, je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. 28-letni državljan Pakistana, ki je sedel na zadnjem sedežu je bil huje poškodovan, 20-letni državljan Pakistana, ki je sedel na prednjem sedežu, pa je utrpel lažje poškodobe. Oba so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

O prometni nesreči so policisti obvestili preiskovalno sodnico in okrožnega državnega tožilca, ki sta se udeležila ogleda prometne nesreče.

Policisti vse okoliščine še preiskujejo in bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Krško obvešča, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju nadzorništva Brežice na območju TP TERRA R.B. in TP TPV TP 1 predvidoma med 8:00 in 14:00 uro; na območju nadzorništva Krško mesto pa na območju TP Krško Papirkonfekcija, predvidoma med 7:00 in 16:00 uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava