NLB zapira poslovalnico Grič Krško

8.9.2021 | 09:50

Ilustrativna fotografija (foto: arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (foto: arhiv DL)

Krško - ''Navade se spreminjajo in mi z njimi,'' sporočajo iz NLB, kjer, kot pravijo, že dlje časa opažajo, da stranke vse pogosteje uporabljajo digitalne načine poslovanja.

In ker bodo spremenjene navade tudi v prihodnje vplivale na obisk njihovih poslovalnic, so se na podlagi analize kriterijev, kot so rentabilnost, potencial za širitev in geografska umeščenost, odločili, da nadaljujejo z optimizacijo svoje poslovne mreže.

Tako bo s 1. oktobrom svoja vrata med drugim zaprla tudi NLB Poslovalnica Grič-Krško.

V banki obljubljajo, da bodo poskrbeli za prenos poslovanja strank v drugo, njim najbližjo enoto. To bodo lahko izbrale tudi same. Prenos poslovanja ne bo prinesel nobenih dodatnih stroškov, prav tako se zaradi tega ne bodo spremenile njihove pogodbe ali storitve, enake pa ostajajo tudi številke računov in plačilnih kartic. Bankomati ob enotah, ki se zapirajo, ostajajo.

M. K.

Komentarji (1)

17.9.2021 2   (2)   (0)   Ocenitoto 
Predlagam vodstvu NLB da zaprejo vse poslovalnice v Posavju in vse bankomate denar pa ki ga klienti NLB prejemajo na svoje račune pa NLB - ju podarimo da si bodo veljaki napolnili žepe do konca sicer ker so požrešni jim verjetno ne bo zadostovalo kar se tiče Brežic da ni sram vodilnih NLB-ja kašno banko imajo predlagam da jo preselijo kar v javna stranišča v Brežicah, kar se tiče uslužbencev vse pohvale. ko bo banka v javnih straniščih bomo klienti banke plačevali vstop v javno stranišče in bomo tako prispevali banki za kritje najemnine in tako bo veljakom ostalo še več denarja, sramota in zato je prav da jo čimprej prevzame kaka prava banka in da dobro izkoristi naš denar ki smo ga prispevali v pokrivanju bančnih lukenj. Varčevalci in klienti srečno v kaki drugi banki

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava