Shod pred UE: Narod, zbudi se!

27.9.2021 | 16:00

Shod pred UE

Brežice - Danes dopoldne se je pred brežiško Upravno enoto zbralo okrog 30 ljudi, ki so tja prišli v podporo policistom in javnim uslužbencem za spoštovanje človekovih pravic pod geslom »Narod, zbudi se«. Tako je bilo mogoče razbrati iz objav na družbenih omrežjih.

Kot je znano, bo namreč v petek začel veljati vladni odlok, po katerem bodo lahko javni uslužbenci na upravnih enotah, policiji in vojski na delovnem mestu delali le, če bodo imeli izpolnjen pogoj PC, torej preboleli ali cepljeni.

Shod je potekal mirno, brez transparentov in vzklikanja, kot je to na shodih običajno, smo pa neuradno izvedeli, da naj bi se podporniki zbirali tudi v naslednjih dneh na različnih lokacijah, jutri menda pred brežiško občino.

J. K.

Komentarji (13)

25d nazaj–2   (12)   (14)   Ocenitrue truic 
Pravi naslov so župani in občine. Zmotno je mnenje da se to tiče le vlade. Na lokalnem nivoju so se župani zavezali izvajati te " odloke in predpise" ....vsa .odgovornost je njihova. Dosti je sprenevedanja in skrivalnic.
25d nazaj 3   (15)   (12)   Ocenimiha 
Ti nisi normalen. Župani so krivi, da so na vladi sprejeli take ukrepe? Nimaš pojma. Da pa so zavezani delovati v sklopu države je pa jasno. Pa kaj se ti sploh vtikaš v vse stvari, pa o nobeni nimaš pojma. pejte se cepit pa boš imel "C" potrdilo, drugače pa bodi tiho v tistem svojem brlogu - karanteni...
24d nazaj–2   (0)   (2)   Ocenitrue truic 
Tika taka Shaitani . Tudi lokalni....
24d nazaj–2   (3)   (5)   Ocenitrue truic 
Sikter shaitan! https://demokracija.si/slovenija/predsednik-vlade-z-zupanjami-in-zupani-o-situaciji-covid-19-in-razvojnih-vprasanjih/
24d nazaj–3   (0)   (3)   Ocenitrue truic 
https://www.gov.si/novice/2021-07-07-predsednik-vlade-janez-jansa-z-zupanjami-in-zupani-o-situaciji-covid-19-in-razvojnih-vprasanjih/
24d nazaj 2   (6)   (4)   Ocenimiha 
hm ja, me zanima kako protestirajo v tujini, kjer so jim postavili enak pogoj?
23d nazaj–3   (1)   (4)   Ocenitrue truic 
Shaitan ti si tudi kriv za 20 letno punco, ki je podlegla zvarku katerem praviš ti in uradna medijska propaganda cepivo! poklopi se z ušesi in mršššš u mišjo luknjo..od koder vas bo manipulatorje in propagatorje zvarka vlekel ravno tvoj - vaxani narod....!
23d nazaj 2   (8)   (6)   Ocenimiha 
elektronik spet si preveč mamil vzel, raj se pejt cepit bo več koristi od igle.... S čim se zdaj nabijaš, s Fentanilom? Te kar dobro navija, vidim.
23d nazaj–1   (0)   (1)   Ocenitrue truic 
Target.
23d nazaj 1   (6)   (5)   Ocenimiha 
Si si že poiskal kakšno strokovno pomoč? Bo prec lažje, ti bodo pomagali ...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava