novice

KiK Slovenija odpira poslovalnico v Trebnjem

22.10.2021 | 10:00

KiK Slovenija odpira poslovalnico v Trebnjem
KiK Slovenija odpira poslovalnico v Trebnjem
KiK Slovenija odpira poslovalnico v Trebnjem
KiK Slovenija odpira poslovalnico v Trebnjem

KiK: cena pove vse! ... V TREBNJE prihaja nova trgovina KiK, ki bo svoja vrata odprla v četrtek, 28. oktobra, na Obrtniški ulici 18, 8210 Trebnje.

V sklopu otvoritve bodo v trgovini KiK za obiskovalce poskrbeli s številnimi presenečenji. Pričakale jih bodo hostese in jih popeljale skozi dogajanje v trgovini in jim ponudile možnost, da bodo ob otvoritvi v četrtek 28.oktobra lahko zavrteli kolo sreče in se potegovali za čudovite nagrade.

Obiščite trgovino KiK in odkrijte modna oblačila vrhunske kakovosti po ugodnih cenah. Uresničite svojstven stil ob bogati ponudbi modnih oblačil za ženske in moške, otroke ter oblačil večjih velikosti.

V času otvoritve 28. in 29. oktobra boste prejeli 10% popust na celotno ponudbo. 

KiK vas bo presenetil s številnim izdelki za Vaš dom – od kuhinje, do spalnice ter vse do balkona in vrta. Prav tako se vedno najde nekaj za Vaše najmlajše: obiščite poslovalnico KiK in raziščite pestro ponudbo otroških igrač ter sijajnih pisarniških izdelkov in izdelkov za ustvarjanje.

Podjetje KiK je v Sloveniji svojo prvo poslovalnico odprlo leta 2007. Od takrat je minilo že štirinajst let in ponašali se bodo že z  60. poslovalnico. Podjetje nudi preko 250 delovnih mest in skrbi za pozitivno energijo na delovnih mestih. 

O podjetju KiK Textilien und Non-Food

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1994 in obsega več kot 3.400 poslovalnic v Evropi ter več kot 24.000 sodelavcev prispeva k uspehu in rasti števila poslovalnic podjetja Kik.

V nemški maloprodajni  panogi se KiK uvršča med najboljših deset vse od leta 2013.

Uspeh podjetja predstavlja razvoj novega gospodarskega modela: tekstilni diskont. Ponudba kakovostnega in hkrati cenovno ugodnega tekstila je osnovni posel in predstavlja 70-odstotni delež celotnega asortimana.

Podjetje ponuja ženske, moške, otroške tekstilne izdelke, tekstilne izdelke večjih velikosti, kakor tudi oblačila za dojenčke  odlične kakovosti po ugodnih cenah. Poleg asortimana z oblačili je prav tako na voljo bogata izbira darilnih izdelkov, igrač, kozmetičnih izdelkov, modnih dodatkov ter dodatkov za dom. Pomen »osnovni tekstilni oskrbnik« krepi asortiman, ki je pretežno sestavljen iz osnovnih kosov oblačil, ki predstavljajo temelj oprave vsake garderobne omare. 

KiK je simbol za pravilno razmerje med kakovostjo in ceno. Ugodne cene so predvsem prijazne do družin, mladih mamic ter varčevalnih kupcev.

Kik – cena pove vse!

Oglasno sporočilo

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava