Čas za prevetritev omare? Začnite z urejanjem svojih financ in izbiro prave banke

25.11.2021 | 09:10

Čas za prevetritev omare? Začnite z urejanjem svojih financ in izbiro prave banke

Konec leta je idealen čas za pospravljanje. Pri tem pa ne spreglejmo financ, ki so eden pomembnejših temeljev našega vsakdana.

Kje torej začeti? Pomembno vlogo pri urejenosti financ nedvomno igra vaša banka. Z odličnimi rešitvami in strokovnim znanjem vam mora olajšati življenje, saj na ta način prihranite veliko dragocenega časa.

»Vse se začne z dobrim poznavanjem strank,« začne Smiljan Pucelj, vodja NLB Poslovalnice Straža. »Le v pogovoru lahko poiščemo pravo rešitev za vsakega posameznika. Tako pri reševanju stanovanjskega vprašanja z NLB stanovanjskimi krediti ali pa izbiri pravega načina financiranja za nakup novega kolesa, denimo. NLB Osebni kredit je lahko prva izbira, ni pa edina. Poleg tega je vsako financiranje dobro uravnovesiti z varčevanjem, na primer v NLB Skladih

In nabor različnih storitev, je eden pomembnejših vidikov pri izbiri banke. Smiselno je izbrati banko, ki vam lahko na enem mestu ponudi čim več bančno-finančnih storitev.

Prijazno torej vabljeni v prostore NLB Poslovalnice Straža, na Ulici talcev 1. Glavna prednost njihovih bančnih svetovalcev je vsekakor znanje. »Tega z veseljem delimo s strankami ter jim pomagamo do urejenih financ,« za konec še doda Smiljan Pucelj.

Naročnik objave je NLB.

Oglasno sporočilo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava