gospodarstvo

Merkur prevzema trgovski center v Črnomlju

7.1.2022 | 14:00 | M. K

TGH je nadaljeval tradicijo Begradove trgovine. (foto: FB)

TGH je nadaljeval tradicijo Begradove trgovine. (foto: FB)

Črnomelj/Naklo - Merkur trgovina d.o.o. z novim letom prevzema nov trgovski center na nekdanji lokaciji trgovine TGH v Črnomlju. TC Merkur Črnomelj je njegov že 24. center. Za kupce bo odprt od 17. januarja dalje, v Merkurjevi podobi pa bo, kot napoveduje trgovec, zasijal po 15. marcu. V času prenove med 17.1. in 15.3. bo center nemoteno odprt, kupce pa v tem času prosijo za razumevanje.

''Nov center bo glede na Merkurjeve standarde srednje velik in bo vključeval vse Merkurjeve oddelke - tako tiste za dom, kot za mojstre. V prvem četrtletju bomo center postopoma posodobili in ga uredili skladno z našo celostno podobo. Navkljub predvidenim delom bo oskrba kupcev potekala nemoteno,'' pojasnjuje generalni direktor Merkur trgovine Blaž Pesjak.

Z novim trgovskim centrom v Črnomlju Merkur trgovina nadaljuje svojo 125-letno tradicijo oskrbe kupcev z domskim, tehničnim, gradbenim, kmetijskim in vrtnim blagom, predvsem pa, kot sporoča, želi svojo ponudbo približati kupcem na območju Bele krajine.

‹ nazaj

Komentarji (1)

8.1.2022–1 (0) (1)OceniLojzekov stric 
Upajmo da bojo cene nižje kot doslej

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava