kronika

Dimniški požar v Črnomlju; danes brez elektrike

18.1.2022 | 07:00 | M. K.

Ilustrativna fotografija (foto: arhiv)

Ilustrativna fotografija (foto: arhiv)

Sinoči ob 21.38 so na Viniški cesti v Črnomlju gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Črnomelj so nadzorovali izgorevanje saj, pregledali so okolico s termovizijsko kamero in odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarja.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Črnomelj obvešča, da bo danes od 8:00 do 12:00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP PRIBINCI, na izvodu DESNO.

Nadzorništvo Metlika obvešča, da bo od 8:00 do 11:00 motena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KZ METLIKA.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo:

- od 8:00 do 10:00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ZAJČJI VRH,

- od 10:00 do 11:00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠOLA VAVTA VAS, TP STRAŽA.

Nadzorništvo Šentjernej obvešča, da bo:

- od 8:00 do 11:0 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠENTJERNEJ,

- od 8:00 do 12:00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ZLOGANJE1.

Nadzorništvo Trebnje obvešča, da bo od 8:00 do 14:00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOBNIK.

Distribucijska enota Krško - nadzorništvo Mokronog obvešča, da bo med 8:00 in 11:00 prekinjena dobava električne energije na območju TP Polje Gabrijele, nizkonapetostno omrežje - Proti Tržišču.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča, da bo prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto med 8. in 12. uro na območju TP Gazice Krka, nizkonapetostno omrežje – Proti Gazicam ter na področju nadzorništva Mokronog med 8. in 11. uro na območju TP Polje Gabrijele, nizkonapetostno omrežje – Proti Tržišču.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava