kronika

Razneslo zidani štedilnik na drva

23.9.2022 | 07:00 | M. K.

Podoben primer kot včeraj na Stražnjem Vrhu se je leta 2014 zgodil v naselju Stranje - eksplodirala je peč na trda goriva, pri čemer so se poškodovale štiri  osebe, ena  je umrla na kraju nesreče. (Foto: arhiv DL)

Podoben primer kot včeraj na Stražnjem Vrhu se je leta 2014 zgodil v naselju Stranje - eksplodirala je peč na trda goriva, pri čemer so se poškodovale štiri osebe, ena je umrla na kraju nesreče. (Foto: arhiv DL)

Včeraj ob 17.30 je na Stražnjem Vrhu, občina Črnomelj, v stanovanjski hiši razneslo zidani štedilnik na drva. Gasilci PGD Črnomelj in PGD Mavrlen so pregledali okolico ter prezračili zadimljene prostore. Ekipa nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj je starejšo osebo pregledala in ji nudila prvo pomoč.

Dimniški požar

Ob 16.44 so v Nestoplji vasi, občina Semič, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Kot-Brezje, Črmošnjice in Rožni Dol so nadzorovali izgorevanje, očistili in s termovizijsko kamero pregledali dimnik ter odsvetovali nadaljnje kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto-  nadzorništvo Metlika obvešča, da bo danes od 7:00 do 9:00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP CANK. NASELJE.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo od 9:00 do 12:00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP RAGOVSKA 1, izvod 6.BLOK ŠEVAL-DESNO.

Distribucijska enota Krško - nadzorništvo Mokronog obvešča, da bo prekinjena dobava električne energije na območju TP Bistrica vas Mokronog, nizkonapetostno omrežje – Bistrica vas med 9:00 in 11:00 uro.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava