Predavanje Marie Ane Kolman - Kdaj in zakaj je samozdravljenje lahko škodljivo, Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto

4.10.2022 | 18:00

 Z nami bo tokrat pisateljica ter predavateljica Maria Ana Kolman ki je tudi raziskovalka kulture, mitologije in ljudskega zdravilstva Sibirije .

Kot fitoterapevtko me zavezuje etika, predvsem pa načelo NE ŠKODOVATI! Zato na mojih predavanjih spodbujam ljudi, da prevzemajo sami odgovornost za svoje zdravje: da s pravilnim življenjskim slogom ohranjajo in krepijo svoje zdravje, če pa zbolijo, pa naj izrabijo vse možnosti za ozdravitev, ki pa morajo biti usklajene in prilagojene človeku oz. bolezni, kliničnemu stanju in terapiji.

Ko izbiramo pravi proizvod za določeno bolezensko stanje, je potrebno poznati njegov izvor, sestavo, indikacije in kontraindikacije, način doziranja in protokol pri preventivi, podpori zdravljenja ali zdravljenju. Zato se je potrebno posvetovati z zdravnikom, farmacevtom ali fitoterapevtom!

Ni vse za vsakogar in zelo pomembno je kaj jemljemo pri določeni bolezni v določenem času zdravljenja pojasnjuje Maria Ana Kolman.

Več na zelo zanimivem predavanju v torek, 4.10.2022 , ob 18.00, v Knjižnici Mirana Jarca v Novem mestu .

Brezplačna predavanje potekajo v okviru tradicionalnih alternativnih večerov v ciklu projekta ozaveščanja prebivalstva projekta Bobrov Dren , ki jih v sodelovanju z Knjižnico Mirana Jarca v Novem mestu in Mestno občino Novo mesto izvaja Društvo Bober - Okoljsko gibanje Dolenjska.

Vljudno vabljeni