šport

Mitja Petan na kar šest tekem po Evropi

4.10.2022 | 08:30 | R. M.

Mitja Petan in trener Branimir Krsmanović

Mitja Petan in trener Branimir Krsmanović

Pred Mitjo Petanom, ki že več let slovi kot eden najuspešnejših slovenskih fitnes tekmovalcev, je zahtevna jesen, na katero se sicer uspešen osebni trener pripravlja že vse od meseca marca. Od 8. oktobra naprej bo namreč nastopil na šestih tekmovanjih v kar petih evropskih državah. Najprej odhaja v Srbijo na Jagodina Open, ob dodatni tekmi v Beogradu pa bo v nadaljevanju meseca kot PRO tekmovalec nastopil tudi v Kopru, na kar dveh tekmah v sosednji Italiji, na zahtevnem seznamu pa sta tudi preizkušnji v Španiji in na Madžarskem.

Kot je za Brežičana značilno, si je tudi tokrat zadal precej zahtevne cilje. Na poti k želeni formi mu je tokrat ob strani stal trener Branislav Krsmanović. Po lanskoletni uspešni vrnitvi na tekmovalni oder, vnovični zmagi na svetovnem prvenstvu ter po pridobitvi PRO card, je tokratna želja in cilj, da nadgradi formo lanskega leta in osvoji še vsaj en dodatni PRO card.

Petan bo ta mesec tako nastopil na tekmovanjih štirih različnih fitnes in bodybuilding zvez in se udeležil kar dveh svetovnih prvenstev. Nastopil bo v kategoriji Men Physique. O rezultatih domačega tekmovalca bomo zagotovo poročali.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava