dolenjska

Bojan Potočar za župana Dolenjskih Toplic: ''Dovolj je bilo jamranja, čas je za delo''

25.10.2022 | 11:30 | M. K.

Bojan Potočar

Bojan Potočar

Dolenjske Toplice - ''Za kandidaturo sem se odločil, ker ocenjujem, da je nastopil čas, da tudi Dolenjske Toplice dobijo ekipo, ki bo sposobna izpeljati razvojni preboj,'' pravi nekdanji občinski svetnik SDS Bojan Potočar, ki je letos eden od štirih županskih kandidatov v topliški občini.

Dodaja, da je njegov cilj, da postanejo Toplice to, kar je že davnega leta 1689 zapisal Valvasor: ''Kar se tiče toplic, so ene na Srednjem Kranjskem nadvse dobre, da jih od daleč obiskujejo.''

Potočarjev slogan je ''Dovolj je bilo jamranja, čas je za delo.'' Z njim želi opozoriti na pretekla obdobja, ''ko smo ves čas poslušali, da se nekaj ne da narediti, medtem, ko nas vsi po vrsti prehitevajo.''

Kot eno svojih prednosti pri kandidaturi za župana omenja poznavanje ustroja in načina delovanja občinske uprave. Zatrjuje, da bo s svojo ekipo garant svežega vetra v jadrih delovanja občinske uprave na čelu z novim direktorjem, ki da bo za spremembo Topličan.

Bojan Potočar je sicer poročen in oče dveh odraslih hčera, rojen na Dolenjem Polju, z ženo Ireno pa sta si dom ustvarila v Podhosti. Svojo poklicno kariero je začel v Termah Krka d.o.o., bil direktor JP EKKC d.o.o., zadnje desetletje pa vodi družinsko podjetje, v katerem je tudi zaposlen.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava