namig za premik

Okrogla miza Maš POJNT! z uspešnimi mladimi Posavci in Posavkami, MC

26.5.2023 | 19:00

Ker se zavedamo, da je pomemben del podjetništva ustvarjanje socialne mreže, bomo v MC Brežice 26. 5. 2023, ob 19. uri, temu namenili poseben dogodek, okrogla miza z uspešnimi mladimi iz Posavja, z naslovom »Maš POJNT!«.

Naši gostje

Jani Leskovec

Jani prihaja iz Obrežja in je star 26 let, po izobrazbi je inženir medijske produkcije, zadnja 4 leta pa je zaposlen na Pro Plus d.o.o. (POP TV, Kanal A...). Zraven službe je odprl še popoldanski s.p., v okviru katerega se ukvarja z video produkcijo. Poleg video produkcije ga spremljajo različni hobiji, kot je nogomet, tek in kolesarjenje. Vabljeni k ogledu katere izmed epizod Hidden Gems in Janijevega dela: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAHhHUJntJerXE-74UjtvoiEewU_frJmn.

Anja Novosel

Anja se je rodila 1. 2. 1993 v Brežicah. Od oktobra leta 2020 je zaposlena na ERC (European Research Council) projektu Flavour Anomalies with advanced particle Identification MEthods - FAIME, v sklopu katerega kot doktorska študentka sodeluje pri eksperimentu osnovnih delcev Belle II na Japonskem. Več o njenem delu poglejte na https://www-f9.ijs.si.

Luka Rudman

Luko že od nekdaj zanima vse povezano s tehnologijo. Že takoj po srednji šoli se je odločil za odprtje lastnega s.p.-ja in na tej poti tudi uspeva. Trenutno njegova "služba" vključuje fotografijo, tonsko in lučno tehniko, grafično oblikovanje, lasersko izdelavo lesenih izdelkov, popravilo računalnikov in video produkcijo. Več o njegovem delu na https://www.lukarudman.com/.

Iztok Franko

Iztoka navdušujejo avtomobili in vse povezano z njimi. Že leta 2005 pa je ustanovil Skupino Pesakrompir, ki je danes svetovalno podjetje, ko gre za poslovni razvoj vašega podjetja, še posebej, ko se želite širiti v tujino. Njeni strokovnjaki izhajajo predvsem iz Slovenije, Srbije, Združenih arabskih emiratov, Združenih držav Amerike in Nizozemske. Več o Iztoku, njegovi karierni poti, podjetju preberite tu: https://pesakrompir.com/.

‹ nazaj