Dobrodelni BBQ & BEER Fest Sevnica, pri Športnem domu Sevnica

9.6.2023 | 15:00

Drage prijateljice in prijatelji!

Rotaract klub Sevnica vas letos ponovno vabi na Dobrodelni BBQ & BEER Fest Sevnica. Gre za dobrodelno prireditev brez vstopnine, ki jo že osem let zapored skupaj prirejata Rotaract klub Sevnica in Študentski klub Sevnica. Obiščite nas na našem tradicionalnem kulinarično-koncertnem dogodku, na katerem se občinstvu vsako leto predstavijo ponudniki ameriških BBQ-specialitet in burgerjev ter slovenske kraft pivovarne, kulinarično dogajanje pa popestri veliki rock koncert.

Letos se dogajanje seli na večje prizorišče, zato smo poskrbeli, da bo prireditev še boljša in še bolj obsežna, na odru bodo namreč nastopile skupine THE QUEEN TRIBUTE, AC/DC COVER BAND in NO RULES, za kulinariko pa bodo poskrbeli LARS & SVEN BURGERS in pivovarna RESET.

Skupina THE QUEEN TRIBUTE prihaja iz Italije in je ena največjih Queen tribute skupin na svetu. Njeni člani skrbijo za neverjetno podobnost z legendarno angleško skupino v zvoku, kostumih in gibih, zato se boste počutili, kot da bi se udeležili katerega od kultnih koncertov Freddieja Mercuryja, Briana Maya in druščine v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja. AC/DC COVER BAND je slovenska AC/DC-tribute skupina, ki deluje že več kot 15 let in je znana po odličnih izvedbah uspešnic legendarne skupine iz Avstralije, skupina NO RULES pa prihaja iz Bosne in deluje že 20 let, posneli so 4 studijske albume in imajo dolgo koncertno kilometrino po državah nekdanje Jugoslavije.

LARS & SVEN FOOD TRUCK je največji in verjetno najboljši food truck v Sloveniji, ki spada v družino restavracij LARS & SVEN iz Ljubljane, znano po verjetno najboljših burgerjih v Sloveniji, pivovarna RESET iz Brežic pa je ena najbolj prepoznavnih mikro pivovarn v Sloveniji, ki bo prevzela točilne pipe in na dogodku predstavila vse svoje najbolj popularne zvarke.

Poleg dobrega druženja pa je seveda pomemben tudi dober namen. Dogodek že leta deluje po principu – več kot poješ in popiješ, bolj si dobrodelen. Letos zbiramo finančna sredstva za dečka Urbana, ki se bori z redkim sindromom in mu do zastavljenega cilja manjka le še nekaj korakov. Njegovo zgodbo mnogi že poznate in ga spremljate skozi projekt Koraki za Urbana – CTNNB1 Foundation (ctnnb1-foundation.org). Na koncertu bodo mogoče tudi sms in fizične donacije.

Dogodek bo potekal v petek, 9. junija na igrišču pri Športnem domu Sevnica (pri Bazenu Sevnica). Ob 15. uri se prične after work druženje ob hrani in pivu, ob 19. uri pa pričnemo s koncerti!

Lepo vabljeni, da se nam pridružite, veselimo se vašega obiska!