dolenjska

Zgodba o Bavčarju in IMV holdingu izmišljena

2.4.2009 | Spletno uredništvo Dolenjskega lista

Novo mesto - Včeraj smo si na straneh spletnega Dolenjskega lista privoščili prvoaprilsko potegavščino o predsedniku uprave Istrabenza Igorju Bavčarju, ki naj bi v prihodnje vodil IMV holding. Večina bralcev vas je hitro ugotovila, da gre za potegavščino, kdo, ki je o stvareh slabše poučen, pa nam je tudi nasedel.

Vsem se seveda opravičujemo, še posebej pa se opravičujemo Igorju Bavčarju, saj verjamemo, da mu v tem času kljub 1. aprilu najbrž ni do šale. Želimo, da bi se Istrabenzova in s tem tudi njegova zgodba razpletla kar najbolje.

Prav tako prosimo za razumevanje tudi vse v zgodbi navedene, tako "sošolce" kot tudi predsednika Društva prijateljev IMV Boža Kočevarja in filmskega ustvarjalca Marjana Moškona.

Nekateri ste se spraševali tudi, kdo je pod zgodbo podpisani L. K. Naj vam razkrijemo še to skrivnost - za inicialkami se skriva novinar Lažnivi Kljukec, ki bo za Dolenjski list spet poročal ob letu osorej.

‹ nazaj

Komentarji (2)

2.4.2009OceniMatija 
Ni slabo za sinopsis
2.4.2009Ocenikatarina k. 
Zelo dober psevdonim, tudi jaz ga bom uporabila, da komentiram Strupekov in PP prispevek o kadrovanju v Sevnici, ki je gotovo zelo " domače", ali pa "kmečko". Kam se znebiti "odsluženih" direktoric, ko ti več ne koristijo, JP Komunala je idealno mesto, kamor bo sevniški župan porinil eno izmed njih, ki jih je nastavljal še naš priljubljeni bivši župan in poslanec, na žalost pokojni Kristijan. Ja, Infra je tudi ena od destinacij, ki pa se po moči sedaj seli bolj južno ob Savi, a bo prišel na moč spet "naš" Vojko, ki je magister in paše bolj v krško občino ? Sicer pa imajo tudi po drugih JZ "transparentno" kadrovanje. Direktorica enega JZ, sicer spretna kadrovalka, veliko raje za pripravništvo zaposluje bolj svoje sorodnike ali pa nečake pomembnežev in pomembnic domače scene, in daje dele JZ v najem "domačim", svežim močem raje kot drugim, ki bi radi "prišli zraven" h koritu. Verjamem sicer, da je povsod tako, ampak malo reda bi po javnih zavodih najbrž res moralo biti! I ne me spet zmerjat, da sm janševka....

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava