DOLENJSKI LIST

Dolenjski list
Germova ulica 4
8000 Novo mesto, p.p. 212
(07) 39 30 500
info@dolenjskilist.si
spletno.urednistvo@dolenjskilist.si

torsrečetpetsob
napoved napoved napoved napoved napoved
16°C 16°C 15°C 17°C 18°C
25°C 27°C 26°C 25°C 28°C
jun
28

Osmrtnice

ZAHVALA

Glej zemlja si je vzela, kar je njeno.
A kar ni njeno, nam ne more vzeti.
In to, kar je neskončno dragoceno,
je večno in nikdar ne more umreti.
(S. Makarovič)

Ob slovesu od naše ljube mame, babice, sestre in prijateljice

SLAVKE JANKOVIČ

se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste jo pospremili na njeni zadnji poti, darovali sveče in cvetje, ki ga je imela tako rada, in v mislih priklicali spomine nanjo. Iskrena hvala osebju na oddelku intenzivne nege SB NM, ki je zadnje tedne njenega življenja izjemno lepo skrbelo zanjo, ter nekdanji direktorici, sosedi in prijateljici Miri Retelj, ki je prelepo prebrala poslovilni govor. Hvala frančiškanu patru Marku za prave besede v pravem trenutku. Hvala sodelavkam iz bolnišnice, sosedom ter sorodnikom in prijateljem iz Dolenjske in Bele krajine. Vsem, ki ste jo pospremili na pot, iskrena hvala za srčnost, sočutje, rože, sveče in sožalje.

Žalujoči: hči Liljana z Rokom, sinovoma Borom in Remom, hči Ksenija z Dadom, sinovoma Venom in Brinom ter vsi, ki so jo imeli radi

ZAHVALA

Če sonca ni, od kod to hrepenenje,
ki v srcih burno nam kipi in vre?
Od kod v očeh mladini to žarenje,
ki sivi dvom pred njim se v nič razpre?
O, sonce je! Je, ker ga slutimo,
ker ga v globini duše čutimo.…
(O. Župančič)

V 83. letu starosti nas je zapustila naša draga mama, stara mama, sestra in tašča

ANA VERA - NIČA JERAJ TURK

Iskreno se zahvaljujemo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem, znancem, sošolcem in sošolkam za darovane sveče, cvetje in izrečeno sožalje. Posebna zahvala sodelavcem za prebrane poslovilne besede in vsem, ki ste se od nje poslovili in jo pospremili na njeni zadnji poti. Zahvaljujemo se tudi g. duhovniku za lepo opravljen obred. Najlepše se zahvaljujemo Domu starejših Logatec za izrečeno sožalje in darovane sveče, prav posebno pa za vso skrb in toplino v zadnjih dneh.

Žalujoči: hčerka Andrea z družino, sin Jaka z Marino, brat Frane in sestra Katarina

ZAHVALA

V 63. letu nas je zapustil dragi mož in oče

DUŠAN BRICELJ

Bereča vas 5 b, Suhor pri Metliki

Iskreno se zahvaljujemo vsem sorodnikom, vaščanom, prijateljem in znancem za izražena sožalja, darovano cvetje, sveče in denarne prispevke. Hvala sosedom in prijateljem za pomoč pri organizaciji pogreba. Posebna zahvala gre internemu oddelku intenzivne nege SB NM in dr. Stariču. Hvala g. župniku Primožu Bertalaniču za lepo opravljen obred, pogrebni službi Kukar, pevcem, izvajalcu Tišine, organizacijam in društvom za izkazano spoštovanje ter Janezu Videtiču za govor ob slovesu. Hvala vsem, ki ste ga pospremili na njegovi zadnji poti.

Žalujoči: vsi njegovi

arhiv rubrike Osmrtnice ›

Osmrtnice na Lokalno.si ›