glasba

Na trgu letos Big Foot Mama in Tony Cetinski

12.9.2009 | 11:40

Lani so obiskovalci zapolnili Glavni trg. (Foto: Marko Pirc, arhiv Lokalno.si)

Lani so obiskovalci zapolnili Glavni trg. (Foto: Marko Pirc, arhiv Lokalno.si)

Novo mesto - Zavod Tovarna drevi vabi na novomeški Glavni trg, kjer bo tretje leto zapored prireditev Na trgu. Letos bodo nastopili domača glasbena skupina Bog Foot Mama in pa hrvaški pevec Tony Cetinski, pred njimi pa novomeški izvajalci, in sicer skupini Popmlad in Kok band.

Zaradi koncerta v centru mesta bo ves dan in noč oz. do jutrišnjega dopoldneva veljal spremenjen prometni režim, za promet bo zaprt Kandijski most, sporočajo organizatorji in prosijo za razumevanje.

Prvo leto so Na trgu nastopili Siddharta, Dan D in Urban & 4, lani pa Društvo mrtvih pesnikov, Vlado Kreslin in Gibonni. »Dogodek Na trgu je osrednji mestni koncert ob koncu poletja. Takrat se novomeški Glavni trg, ki je eden največjih in najlepših slovenskih trgov, spremeni v prečudovit ambient in koncertno prizorišče, ki udeležence segreje in poveže. Takšna je bila tudi izkušnja dveh preteklih let, ko se je prireditev udeležilo preko 10.000 obiskovalcev,« še sporočajo organizatorji.

‹ nazaj

Komentarji (3)

6.10.2009Ocenijure 
Ampak popmlad je pa vsakič slabša.
6.10.2009Oceniklemen 
ja maš prav, so postali pravi popevkarji. Škoda, da en tak novomeški zbor tako zgublja kvaliteto.
17.10.2009Ocenizborist 
Ja žal je res, kar je ž kar nekaj časa nazaj pisal g. Božič v Parku. Tresoči vokali, razglašenost, vse okoli štima, samo zbor poje zanič.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava