avto moto

Priznanja tudi Možetu, Jurkoviču in spidvejistom

3.12.2009 | 10:35 | I. V.

Jaka Može še ni povsem okreval po zlomu stegnenice ob koncu lasnke sezone, a je kljub temu tekmoval uspešno. (Foto: I. Vidmar)

Jaka Može še ni povsem okreval po zlomu stegnenice ob koncu lasnke sezone, a je kljub temu tekmoval uspešno. (Foto: I. Vidmar)

Ljubljana - Sinoči je Avto-moto zveza Slovenije na tradicionalni podelitvi priznanj najboljšim športnikom za športnika leta razglasila motociklista Igorja Jermana, svetovnega prvaka v vzdržljivostnem motociklizmu, priznanja za pomembne mednarodne dosežke pa so dobili tudi nekateri posavski in dolenjski dirkači in organizatorji.

Priznanje za mednarodne uvrstitve je tako pripadlo tudi novomeškemu motokrosistu Jaki Možetu za sedmo mesto na evropskem prvenstvu v razredu MX open in osmo mesto v evropskem pokalu, krškim speedwayistom Izaku Šanteju, Denisu Štojsu in Aleksandru Čondi za sedmo mesto na ekipnem SP ter vozniku kartinga Matiji Jurkoviču iz Straže pri Novem mestu za drugo mesto v pokalu srednjeevropske cone v razredu Rotax Max junior.

Nagrade so dobili tudi prireditelji tekmovanj v Sloveniji, med njimi tudi AMD Brežice za motokros dirko evropskega prvenstva v razredu MX2 junior.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava