dolenjska

Trebanjski podmladek Zares za mladinski center

8.3.2010 | 19:15 | B. B.

Fotografije z ustanovitve - prvi z leve Matic Vidic, drugi z leve Žan Ograjšek.

Fotografije z ustanovitve - prvi z leve Matic Vidic, drugi z leve Žan Ograjšek.

Trebnje - Minuli petek je bil v Trebnjem ustanovljen občinski odbor Zares Aktivni, podmladek stranke Zares. Za predsednika je bil izvoljen Žan Ograjšek, za podpredsednika Miha Pajk, za sekretarja Andrej Judež, člana kolegija pa sta postala Alan Cveblar in David Bukovec.

Predsednik Zares Aktivnih Slovenije Matic Vidic je na ustanovne zboru izpostavil pomen političnega delovanja mladih, saj se v današnjih časih sprejemajo pomembne odločitve za njihovo prihodnost. Poudaril je pomen odprtosti, svobodomiselnosti in nujnosti usmerjanja v prihodnost.

Zares Aktivni Trebnje so si zadali nalogo odpirati teme, ki jim dosedanja lokalna politika ni namenjala dovolj pozornosti. Trebanjska občina je po oceni tamkajšnjega podmladka Zares ena redkih, ki glede na svojo velikost nima mladinskega centra. "Zato smo skupaj s starejšimi kolegi in kolegi s sosednjih občin pripravili idejni projekt mladinskega centra Trebnje. Do konca marca bomo preko svoje spletne strani in Facebooka zbirali pripombe na projekt ter ga nato poslali v obravnavo občini Trebnje," je v izjavi za javnost ob ustanovitvi odbora še zapisal Žan Ograjšek.

‹ nazaj

Komentarji (49)

8.3.2010Ocenitadej 
Bravo Trebanci! S tehle še neki bo! Dajte kaj premaknit! Čestitke! Lp
8.3.2010Ocenirobert 
iz teh pa res ne more biti nič saj so otroci podivjanih politikov ,mafijcev lopovov, večnih študentov ,kriminalcev,pasjih jebačev.
8.3.2010Ocenitadej 
Vidim, da imaš določene travme. Verjetno izvirajo iz dejstva, da nisi sam imel možnost oz sposobnost, da bi karkoli dosegel v svojem življenju. Kako lepo je, da se za določenim imenom skriva napumpan kreten, ki ne more operirati s svojimi osnovnimi možganskimi celicami, ki se imenujejo zdravo mišljenje in občutek za kritiko. Aja, pa vsi se pišejo Kresal, Pahor, GOlobič... Samo v javnosti se ne ve, da so njihovi otroci... In ja, ne znajo razmišljati s svojo glavo, tako kot ti Robert... Boli me dejstvo, ko se nekdo spravi na mlade ljudi, ki želijo v življenju kaj spremeniti in za spremembo se ne drogirajo amapak le želijo dati mestu pečat mladih!!!! Kapiš???
8.3.2010Ocenitadej 
Aja, naj še pohvalim tvoje poznavanje slovenščine pri rabi ločil in velike začetnice!
8.3.2010OceniShalabayzzer 
Ja tadejćek prav "lepo" si napisal svoje novodobne idole manjka samo še kakšen potrćko in kućko pa bo tvoja ideologija zadovoljena.Glede slovenčine ,si pa rdeći tadejćek popravi najprej svoj post, potem pa drugega"plajbaj" BRAVO Robert zadel si poanto"u piko"!Samo poglej,kako se bodo vsuli ŠE močnejši komentarji na to rdećo go-lazen,v mladostni oranžni preobleki!!!!
8.3.2010Ocenisimona 
Jaz ne razumem kaj vam je s temi barvami, rdečimi oranžnimi, itd. A morate že mlade, ki se bi radi samo aktivno vključili v družbo, takole označevati? Pa če bi bili vsaj konstruktivni v svoji kritiki...kr neki spljuvat, nabijat neke predsodke in osebne zamere zna vsak...dajte jim priložnost, al pa sami kej naredte...sam to je že preveč truda, najlažje je podjebavat iz fotelja.
8.3.2010OceniAndrej 
Zal mi je, da znate nekateri samo pljuvati po nekom, ki bi rad naredil nekaj dobrega. To so mladi, ki z Janso, GG, KK, pahorjem in ostalimi nimajo veze. Pac so se zbrali, da bi naredili nekaj dobrega in za druzbo koristnega, ce so si kot vzvod izbrali podmladek politicne stranke nic narobe. Vi pa jih takoj razglasite za rdece, barabe, kradljice itd. Kaj pa ko bi vi mogoce odlozili vasa najboljsa prijatelja misko in tipkovnico in za spremembo poskusili biti koristni? Oni se trudijo nekaj narediti, najlazje je po njih pljuvat... Da bi kdo pomagal kaj spremeniti ga ni junaka...
8.3.2010OceniMojca 
Ne vem zakaj je narobe če kdo želi karkoli delati za mlade. Med mladimi ne bi smelo biti teh barvnih nasprotij kajti mladi smo vsi pa naj bomo kakršne koli barve. Tako da prosim pustite mladim aktivnim, da delajo oz. se trudijo za mlade in ne gojite "slovenske favšije" ker vi niste aktivni in niamte volje narediti kaj za mlade.
9.3.2010OceniMexico 
V dolenjski prestolnici se v kratkem obeta ustanovitev še enega novega političnega podmladka. Bomo videli, kakšne kritike bodo takrat...v igri bodo namreč drugačne "barve".
9.3.2010Ocenitrebanc 
Zelo zanimivo mama zelo aktivna v stranki SDS, sin pa član kolegija Zaresa. Komentarji, da ti mladiči nimajo nič z stranko ZARES je bedarija, saj morajo spoštovati načela in statut stranke Zares, zato drži pregovor JABOLKO NE PADE DALEČ OD DREVESA. In če bomo poslušali njih za kaj se bodo zavzemali bo to le špodaljšana roka stranke ZARES. Če bi jim šlo le za reševanje mladih, problematiko mladih , nebi bilo treba se opredeljevati po strankah ampak bi se mladi lahko združili v čisto drugačno zvrst ne glede na barvo ali pripadnost, zato pa si ne zatiskajmo oči tudi oni bodo pljuvali po drugače mislečih in bodo levi kot je leva stranka ZARES.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava