bela krajina

1. april je mimo, tudi čas potegavščin

2.4.2010 | 08:30 | T. J. G.

Grad v Gradacu danes. (Foto: M. B. J.)

Grad v Gradacu danes. (Foto: M. B. J.)

Ker je bil včeraj dan norcev, se tudi na spletnem uredništvu Dolenjskega lista nismo mogli upreti skušnjavi in smo med prave informacije podtaknili tudi nekaj prvoaprilskih. Če so se nekateri razveselili, da sedanji belokranjski župani - metliška županja Renata Brunskole ter črnomaljski in semiški župan Andrej Fabjan in Janko Bukovec, na jesenskih volitvah ne bodo več kandidirali, to ne drži.

»Nismo te sreče,« je novico komentiral eden od naših bralcev.

Žal tudi ni res, da je grad v Gradacu obnovljen. Kako izgleda danes, 2. aprila, lahko vidite na fotografiji, če pa vam je bila všeč slika, ki smo jo objavili ob vesti, pa le v informacijo; 'obnova' je ob pomoči fotoshopa delo belokranjskega fotografa Robija Kokola.

Pa tudi na naši bratski spletni strani lokalno.si smo si privoščili malce heca. Resda je Rom iz Šmihela zadel lotka in si opomogel za 250 tisoč evrov, z njim je 'pridobil' tudi občinski proračun. A 43 tisoč evrov, kolikor bo bogatejša občinska blagajna, ne bo šlo za fešto ob Cvičkariji, ki so jo nekateri vsaj za en dan že videli celo v romskem naselju Šmihel. Denar se bo zlil v integralni proračun.

‹ nazaj

Komentarji (1)

2.4.2010Ocenigaber 
hvala za razkritje ene od prvoaprilskih potegavščin v tiskani izdaji dolenjca. bo kar prav prišlo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava