dolenjska

Župan Mirne Peči je Zvone Lah

27.10.2010 | 21:00 | M. Ž.

Novi stari župan Mirne Peči Zvonko Lah. (Foto: M. Ž.)

Novi stari župan Mirne Peči Zvonko Lah. (Foto: M. Ž.)

Mirna Peč - Mirnopeška občinska volilna komisija, kateri predseduje Zofija Redek, je danes pozno popoldne pod drobnogled vzela ugovore obeh županskih kandidatov Zvonka Laha in Leopolda Pungerčarja, ki sta na nedeljskih volitvah dobila enako število glasov. Po pregledu so ugotovili, da bo občino tudi prihodnja štiri leta vodil dosedanji župan Zvonko Lah, ki je svojega protikandidata premagal za dva glasova.

Komisija je namreč domnevno sporno glasovnico v Jablanu (3. volilna enota), ki je dosedaj štela za neveljavno (glas za Laha), soglasno prepoznala za veljavno, medtem ko je dosedaj eno veljavno glasovnico (glas za Pungerčarja) v peti volilni enoti prepoznala za neveljavno.

‹ nazaj

Komentarji (66)

27.10.2010Ocenijovo 
Bravo Zvone,čestitam.Ampak zdej pa pošteno naprej,pa delat, ne afne guncat.
27.10.2010OceniPrava občanka 
Čestitke novemu županu Zvonetu Lahu za dobljen še en mandat!!! Verjamem, da ga bo upravičil in dokončno postavil Mirno Peč na zemljevid Slovenije!!!!
27.10.2010OceniDrugošolka 
Zvone je zmagal! Juhu, juhu, juhu! Pa bomo le imeli vrtec in šolo.
27.10.2010OceniJaka 
Tako je če se ponovno šteje le v eni volilni enoti namesto v vseh. Zdej ko je jasno, da v 4 od petih volilnih enot njega in njegovih zdrah ne rabmo več si lahko domov prestavi še sveti temeljni kamen. Rezultat pa je lahko lep poduk občinskim odborom vseh treh strank ki so mu zadnji moment dale podporo. Ljudje niso voli, zato se ne čudit če bote še naprej ostali marginalci brez svetnikov. Drugega si ne zaslužte.
27.10.2010OceniJure 
Me zanima kakšna je razlika med glasovnicama, da je sedaj ena veljavna, druga pa ne.
27.10.2010Ocenijabadabaduuu 
Vse čestitke novemu-staremu županu! No upam, da boste sedaj zgradili novo šolo in da ni bila položitev temeljnega kamna samo predvolilni baubau!
27.10.2010Ocenibljak 
Pa to ne more biti res!!!!!!!!!! Poldi-res mi je žal, da vam ni uspelo zmagati na volitvah!!!!!!!!!!!!! Kar se pa tiče Laha.....................bljak...................pa se lahko nadaljuje nadaljno sranje............!!!
27.10.2010Ocenijoco 
vone čestitke za še en mandat.Vidiš pravica se je izkazala.Želim ti veliko uspeha v tem mandatu.
27.10.2010Ocenijoco 
zvone čestitke za še en mandat.Vidiš pravica se je izkazala.Želim ti veliko uspeha v tem mandatu.
27.10.2010Ocenibljak 
pravica?hm......ja..................bi se reklo, ja...................ena sama korupcija! dragi Mirnopečani, ste pa res primitivno, ko verjamete in zaupate Lahu!!!!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava