bela krajina

Prvo srečanje treh belokranjskih županj

23.11.2010 | M. Bezek-Jakše

Belokranjske županje so se prvič srečale v Metliki. (Foto: M. B.-J.)

Belokranjske županje so se prvič srečale v Metliki. (Foto: M. B.-J.)

Metlika - Včeraj so se v Metliki na prvem sestanku srečale vse tri belokranjske županje: metliška Renata Brunskole, črnomaljska Mojca Čemas Stjepanovič ter semiška Polona Kambič. Največ časa so porabile za skupne projekte treh občin, kot so gradnja belokranjskega vodovoda-2. faza, južni del tretje razvojne osi, delovanje Belokranjskega muzeja, a tudi romska problematika.

Kot je po sestanku povedala gostiteljica Brunskoletova, je bil pogovov konstruktiven in prepričana je bila, da bodo županje uspešno sodelovale v dobrobit vseh Belokranjcev. Sicer pa naj bi bili tudi odslej skupni sestanki, tako kot doslej, enkrat na mesec.

‹ nazaj

Komentarji (6)

23.11.2010Ocenibučko 
TRI buče.
24.11.2010Ocenismeške 
Tri kure pa res ne mroejo voditi občin. Bilo je slabo, sedaj bo še slabše, saj jih ni nič drugega kot velika usta. Izvolitev treh županj, ni ponos, ampak sramota, da Belakranjske občine nimajo vsaj po enega dobrega možkega, da jim bodo usodo krojile tri kikle. Sicer pa si belokranjci ne zaslužijo veliko več, potem si verjetno želijo Belo krajino pomakniti za 100 let nazaj.
24.11.2010Ocenidobre 
So še kar dobre,za potrošit.
24.11.2010Ocenizinka 
super so!!!!!!!!
24.11.2010Ocenioptimist 
Pustimo se presenetiti. Meni se zdijo vse tri sposobne že na prvi pogled. Če bodo še dobro sodelovale, je uspeh neizogiben.
25.11.2010OceniPero 
Meni se pa zdi Renatino sprenevedanje okrog gradu Gradac več kot neumno. Ista je kot njen šef Borči. Prodajo gradu so obravnavali v parlamentu,ne enkrat, večkrat. Ona pa javno objavlja neka pisma in sprašuje, kje je to objavljeno ... itd. A ta ženska sploh kaj dela ali samo blefira in skrbi zase??? Polona je OK, za Mojco upam, da bo tudi v redu in drugačna kot Renata.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava