kronika

Goreli avtomobilski odpadki

25.1.2011 | 16:40 | T. J. G.

Slika je ilustrativna (Foto: T. J. G.)

Slika je ilustrativna (Foto: T. J. G.)

Novo mesto - Danes nekaj čez drugo uro popoldne so ob cesti Novo mesto – Mirna Peč na divjem odlagališču pri odcepu za Kuzarjev Kal goreli avtomobilski odpadki. Gasilci gasilsko reševalnega centra Novo mesto in prostovoljni gasilci iz Kamenc so goreče odpadke na 10 kvadratnih metrih pogasili.

Ob 14.37 je gorela trava na Belokranjski cesti v Novem mestu. Gasilci GRC Novo mesto so požar na 400 kvadratnih metrih pogasili.

‹ nazaj

Komentarji (4)

25.1.2011Oceniobčan 
Ja ni čudn cigani so kuril izolacijo,da bi jutr na dinos baker pelal prodat,še dobr da imamo tako učinkovite okolske inšpektorje,bemu ej za popizdit
25.1.2011Ocenirozapika 
Ne moreš opisati vsakodnevnih neverjetnih doživetij ob poti (ne vem, če bi človek rekel cesti cesta, ker je v katastrofalnem stanju) čez naselje Brezje oz. Žabjak. Romi, psi, železje, smeti,... vijugaš in gledaš na vse strani, kaj ti bo priletelo pod avto in v avto. Skratka drug svet, narobe svet. Nagnusno!
25.1.2011OceniGASAC 
Pridni in marljivi gasilci, posebaj bi še omenil prostovoljne gasilce iz Kamenc, ki žrtvujejo svoj prosti ali delovni čas, da priskočijo sočloveku v pomoč. Fantje, kar tako naprej in kmalu se bo nabralo dovolj sredstev iz občinskega proračuna za nakup 16/25 .
26.1.2011Ocenimiroslav 
naša policija ni sposobna urediti promet da bi lahko otroci iz tega naselja šli varno na avtobus v šolo moremo ravno klicati v ljubljano policijo da se nemore mimo ciganskega divjega dinosa peljati proti mirni peči bolje bibilo da cigani zaprejo cesto ki pelje proti mirni peči saj naša občina ni sposobna urediti to zadevo saj se govori o pritožbi na evropsko sodišče potem bo župan kaj storil

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava