novice

Še nas bo zeblo...

7.2.2012 | 11:40 | M. M.

Foto: M. M.

Foto: M. M.

Tudi danes na območju regije rahlo sneži, temperature pa vztrajajo pri 10 oz. 9 stopinjah Celzija pod ničlo. Še največ snega imajo Kočevci, kjer je snežna odeja debela okoli 25 centimetrov, le nekaj centimetrov manj ga je v Črnomlju, Cerkljah ob Krki in Novem mestu.

Po napovedi Agencije za okolje, naj bi padavine do večera ponehale, najkasneje na območju Dolenjske, Bele krajine in Posavja. Ponoči se bo delno zjasnilo, jutri bo povečini jasno, le v jugovzhodni Sloveniji bo več oblačnosti. Najnižje jutranje temperature bodo od -15 do -8, na Primorskem malo pod 0, najvišje dnevne od -6 do -3, na Primorskem do 3 stopinje C.

V četrtek se bo pooblačilo, jutro bo mrzlo. V petek bo pretežno oblačno in povečini suho. Nadaljevalo se bo mrzlo vreme. Povprečne dnevne temperature bodo okoli 8 stopinj pod dolgoletnim povprečjem.

Če pogledamo 10-dnevno vremensko napoved, pa kaže, da bo za vikend vnovič snežilo, temperature bodo še vedno precej nizke, do 10 stopinj Celzija pod ničlo. Sledi delna otoplitev, prihodnjo sredo naj bi sicer zopet nekoliko snežilo, a bo vsaj topleje, saj naj bi se temperature dvignile na okoli dve stopinji nad ničlo.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava