dolenjska

Na proteste s šestimi avtobusi

17.11.2012 | 08:50 | M. M.

Foto: L.V., ZSSS

Foto: L.V., ZSSS

Na proteste s šestimi avtobusi

Novo mesto - Pred nekaj minutami je iz Novega mesta proti Ljubljani krenilo šest avtobusov protestnikov. Kot smo poročali, bodo od 11. do 13. ure v slovenski prestolnici potekale demonstracije proti varčevalnim ukrepom.

V organizaciji Zveze svobodnih sindikatov Slovenije – podružnice za Dolenjsko, Belo krajino in Posavje se bodo z območja regije na proteste odpeljali štirje avtobusi, še za dva je poskrbel Sindikat vzgoje in izobraževanja.

‹ nazaj

Komentarji (12)

17.11.2012Ocenimilko 
Dane pa bodo Ljubljano zihr razbili...
17.11.2012Ocenijaka 
Pa sploh vejo zakaj stavkajo ?Ali grejo samo na izlet v LJ ,pa na pivo in klobaso.Pa sta SEmulič in Štrukel že povedala kolikšne plače imata v tisočakih.
17.11.2012OceniGorazd 
ej, Jaka! so pa res mojstri, da znajo stavkati na dela prost dan. Ti plače sploh ne rabiš. ker živiš od zavisti in polivana gnojevke.
17.11.2012OceniProtestnik 
"Vzrok krize niso štipendije in plače, ampak pohlepni kapital"
17.11.2012Oceniteta iz ozadja 
@milko , a si mislu, da prihajajo mitingaši iz beograda ?
17.11.2012OceniZK 
Tako je za situacijo katera je v Sloveniji je kriv POHLEPNI KAPITAL.
17.11.2012OceniJan 
Zanimivo da je za vse kriv kapital. Zanimivo s tega stališča, da da demonstracije podpira, v ozadju pa organizira, tudi ljubljanski župan, ki praktično pooseblja definicijo slovenskega tranzicijskega turbokapitalista. Bogatun z računi na Cipru :) Ti protesti niso nič drugega kot politični mitingi. Tudi govorci so dali neposredno vedeti, da je potrebno ponovno izvoliti Danila Turka kot predsednika. Ovce pa meketajo zraven. Tistih dveh bab z okupatorsko zastavo zgoraj pa raje ne bi komenitral. To je zrelo za kakšen plačilni nalog.
18.11.2012Ocenijoc 
Ljudje se večinoma obnašamo kakor ovce in ovce so za striženje. Kapital ni in ne more biti kriv. Krivi si tisti, ki upravljajo z njim in ti so med organizatorji demonstracij
18.11.2012Ocenigoga 
jaka in Gorazd, kaj vidva ne znata prebrati, da to ni STAVKA ampak PROTESTNI SHOD, to je, da se ljudje ne strinjamo s predlogi, ki jih je pripravila vlada za upokojevanje,socialo, itd..... Stavka se na delovnem mestu ob delovnem času ne pa v soboto, to je velika razlika med protesti in stavko. preberita si ti dve definiciji na spletni strani sindikatov.
18.11.2012OceniGorazd 
goga, ne skrbi zame. Hotel sem samo jaku sporočiti, da toliko stavkajo, kot se on zna pokakat v vogal okrogle sobe....:)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava