novice

Z malo sreče na koncert skupine Parni valjak!

22.11.2012 | 09:00 | Dolenjski list

Z malo sreče na koncert skupine Parni valjak!

Novo mesto - Bliža se čas obdarovanj in tudi na Dolenjskem listu bomo še bolj pozorni do svojih bralcev. Pripravili smo nekaj nagradnih iger, prva v nizu je udeležba na glasbeni poslastici - akustičnem koncertu skupine Parni valjak ki bo v petek, 30. novembra, ob 20. uri v dvorani Leona Štuklja v Novem mestu.

Desetim bralcem, ki bodo na e-naslov tajnistvo@dolenjskilist.si poslali svoj naslov in kontaktno telefonsko številko, bomo poslali eno vstopnico za omenjeni koncert. Srečo bo delil žreb.

Vaša sporočila sprejemamo do vključno ponedeljka, 26. novembra, žreb bo naslednji dan, ko bomo na spletnih straneh dolenjskilist.si, lokalno.si in naši facebook strani objavili imena nagrajencev.

Vstopnice so sicer naprodaj na Petrolu, Pošti Slovenije, Big Bangu, Kompasu, Mercator centrih, poslovalnicah 3dva in K kioskih ter na internetni strani www.mojkoncert.si.

‹ nazaj

Komentarji (5)

22.11.2012OceniFerluci 
Jaz sem pa mislil, da je velecenjeni gospod župan povabil parni vajlek na otvoritev nove športne dvorane...
22.11.2012Ocenimst 
And how something completely different. Čuvarja citirajo! Kdaj bo vas, DL? http://www.rtvslo.si/slovenija/delovno-mesto-obljubili-kar-v-koalicijski-pogodbi/296366
22.11.2012OceniUredništvo 
@mst, so že, pa bodo najbrž še kdaj. Kot smo mi že navajali poročanje Čuvarja in bomo še kdaj. Če pa bi bili res radi pošteni do kolegov na Čuvarju, dajte povezavo na original članke in ne povzemanje :) npr.: http://cuvar.si/rajko-pirnat-za-mmc-sporazum-muhic-turk-ima-znake-korupcije-ce-je-uresnicen-je-to-korupcija/ pa lep dan še naprej, uredništvo
23.11.2012Oceniferluci 
Še o našem veleumu: http://www.zurnal24.si/sum-korupcije-v-novem-mestu-clanek-172900. In zakaj DL o tem NIČ ne poroča?
23.11.2012Ocenimst 
in še en: http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/stolcke-so-si-v-novem-mestu-razdelili-kar-s-koalicijsko-pogodbo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava