kronika

Zagrelo v podjetju Veriga; nesreča v gozdu

15.10.2013 | 07:00 | M. K.

Zagrelo v podjetju Veriga; nesreča v gozdu

Na Mali Loki v občini Trebnje je sinoči ob 19.35 uri prišlo do požara v podjetju Veriga Trebnje d.o.o. Zagorelo je v enem izmed prostorov ob kalilni peči, ogenj pa je zajel še hladilni bazen in uničil električno napeljavo. Posredovali so gasilci PGD Trebnje, Velika Loka, Trebanjski Vrh, Občine, Šentlovrenc in Čatež, ki so pogasili požar, prezračili prostor ter odstranili in počistili manjšo količino razlitega hidravličnega olja. Do 22.30 ure so gasilci PGD Velika Loka ostali na požarni straži. O nastali škodi še ni poročil

V gozdu pri kraju Meglenik v občini Trebnje si je včeraj nekaj po 12. uri občan poškodoval nogo. Reševalec nujne medicinske pomoči ZD Trebnje ga je na kraju oskrbel, gasilca PGD Ponikve pa sta ga prenesla do reševalnega vozila. Poškodovani je bil prepeljan v nadaljno oskrbo v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 8.39 je v naselju Krakovo, občina Kostel, gorelo v kuhinji pomožnega objekta. Aktivirani so bili gasilci PGD Vas - Fara, ki so požar pogasili in odstranili zgorele dele.

Včeraj ob 7.57 uri so na Glavni cesti na Mirni gorele smeti. Gasilci PGD Mirna so požar pogasili.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava