dolenjska

Liberalno-gospodarska stranka ustanovila regijski odbor

2.6.2014 | 14:20 | B. B.

Od leve proti desni: Alojz Kobe, Alojz Kovšca predsednik LGS, Marko Kajzer, Zvonko Mikuš (Foto: LGS)

Od leve proti desni: Alojz Kobe, Alojz Kovšca predsednik LGS, Marko Kajzer, Zvonko Mikuš (Foto: LGS)

Ratež - Liberalno-gospodarska stranka je v petek na Ratežu v okolici Novega mesta ustanovila regijski odbor za Dolenjsko, ki ga vodi Alojz Kobe, sicer direktor sektorja tehnološka oprema v Lesnini Inženiring. Dolenjski odbor LGS je za štajerskim drugi regionalni odbor LGS v Sloveniji.

Kot so sporočili iz stranke, ki je nastala lansko jesen, so zbrani na ustanovnem srečanju govorili o problematiki prepovedi uporabe lesnih ostankov za energetske namene, neprijazni politiki trošarin na energente, delovnopravni zakonodaji, o predlogu pavšalnih obdavčitev, slabem sistemu podeljevanja koncesij, netransparentnih subvencijah in še čem.

‹ nazaj

Komentarji (54)

2.6.2014Oceniandrej 
Če bi bili všeč levičarjem bi imeli tako reklamo sedaj pa nič in tako bo ostalo.Za njih so važni Cerer, Šoltes, Lubej in podbne varjante.Tako je v tej Sloveniji in z našimi novinarji.
2.6.2014Oceni5 minut 
Še ena JJ -jeva podaljšana roka.Jaz si bom vzel 5 minut časa,pa bom ustanovil stranko. To je vse brez veze.Treba bi kot v ZDA,2 stranke in gotovo.
2.6.2014OceniLiberalno gospodarska stranka Kobe 
Hvala lepa za povzetek in objavo informacije. Hvala lepa vsem 32 udeležencem, ki ste konstruktivno sodelovali in podali številne predloge. Hvala vsem, ki se niste mogli udeležiti. V Sloveniji je veliko za postoriti. Lahko gradimo skupaj. Različnost mnenj je bogastvo ne pa razlog za prepire. NAJ ŠTEJEJO DEJANJA!
2.6.2014OceniLiberalno gospodarska stranka Kobe 
Odgovor 5 minut. Ne rabite izgubljati pet minut raje se pridružite nam. Prednost večinskega volilnega sistema katerega ste načel je v tem, da vedno dobite stabilno vlado. Vendar imajo ZDA staro demokracijo in v ZDA različni pogledi ne pomenijo blokovske delitve kot v SLO. V ZDA so vsi Američani in ponosni na svojo Domovino! V ZDA nimate tistih: "Sram me je da sem,... V ZDA štejejo dejanja! Naj bo tako tudi v Sloveniji. Lahko Gradimo Skupaj!
2.6.2014OceniLiberalno gospodarska stranka 
Odgovor Andrej Kar se tiče medijev je situacija povsod enaka. Mediji objavijo to kar zahteva lastnik. Mediji pa imajo 2 vira prihodkov eden je od reklam drugi od naročnikov. Plačniki reklam natančno zahtevajo kaj se lahko objavi in cena za to je takšna in takšna. Drugi vir prihodkov so naročniki. Če so ti z objavljenim nezadovoljni, pač presedlajo na drug medij, ki je bolj po njihovem okusu. Tako je razprava o "neodvisnosti " medijev popolnoma absurdna. Saj so mediji 100 % odvisni od plačnikov reklam in od naročnikov. V SLO imamo številne zelo dobre novinarje ( tudi takšne z najbolj gledanimi oddajami), ki so bili odpuščeni, ker so razmišljali s svojo glavo in so si to tudi upali povedati. TOREJ KOLIKOR PLAČAŠ TOLIKO "DEMOKRACIJE". TUDI ZATO SO V SLO TAKŠNI PRITISKI, DA SE UKINE MOŽNOST FINANCIRANJA STRANK, da bi politiko lahko izvajali izključno samo strici iz ospredja in ozadja! Sedaj je pa popolnoma enostavno. Zbereš 200 simpatizerjev, ki overijo podpis na upravni enoti in imaš stranko. Od tu naprej pa kolikor plačaš, toliko pojavljanja v medijih, toliko prirejenih javnomnenjskih anket, toliko všečnih člankov in na drugi strani toliko člankov, ki blatijo nasprotnika. NI ZAMAN, DA SE V SLO POLITIKO TUDI ZARADI TAKŠNIH PRAKS ENAČI Z NAJSTAREJŠO OBRTJO! Vendar smo za to na koncu za arbitra postavljeni Volivci, ki ne glede na vse kar ti sporočajo strici razmisliš s svojo glavo in obkrožiš to kar misliš da je prav. IN VOLITVE SO DUŠA DEMOKRACIJE, TUDI ČE NIMAŠ DENARJA IN MEDIJSKE PODPORE LAHKO NA KONCU PODPORO IZREČEMO MI NAVADNI DRŽAVLJANI=davkoplačevalci, katere sicer nihče nič ne vpraša.
2.6.2014OceniMagda 
Kje je pa Ivan Crnkovič? On je tut član a ne? Pa Vitomir Gros .....
2.6.2014Oceniandrej 
LGS sam poglejte poročanje medijev o vas - skoraj nič.Poročanje o Šoltesu in Cerarju pa tako pa še stranke nimata .
2.6.2014Ocenimitja 
Ah Andrej. Saj veš kako je s tem? Mediji niso krivi če tile niso razpoznavni, nimajo nobenih aktivnosti, samopromocija pa izgleda da jim poteka preko teh komentarjev.
2.6.2014OceniNovo mesto 
Ravno v gospodarstvu bi bilo potrebno največ spremeniti, če hočemo Slovenijo še kdaj spraviti na zeleno vejo. Prav je, da spregovorijo gospodarstveniki in podjetniki! Mediji pa včasih objavijo en kup nepomembnih novic, da se ljudje malce zamotimo z branjem, o kakšni pomembni stvari pa na žalost zaman iščemo informacije. No, kar se pa tega tiče, lahko še pohvalim Dolenjski list, tu se da prebrati večino aktualnih novic iz našega konca.
2.6.2014OceniLiberalno gospodarska stranka Kobe 
Magda Jaz nisem obremenjen z levico in desnico. Moje mnenje je, da v pravni državi niti Janša niti Jankovic niti Crnovič niti Kučan ne morejo biti obsojeni brez dokazov. Pred državnozborskimi volitvami leta 2008 je oseba, ki je šla potem na 15000 evrsko delovno mesto v Bruselj, na RTVS izjavila, da imajo dokaz o nakazilu provizije na Janšin račun. ČE TA DOKAZ OBSTAJA SE SPRAŠUJEM ZAKAJ NI BIL JANŠA OBSOJEN ŽE PRED 7 LETI? Zakaj osebe, ki je dala to izjavo nihče ne pozove za izročitev dokazov? Enako velja za g. Jankovica. V NOBENEM PRIMERU SE NE MORE SODSTVA ZLORABLJATI ZA POLITIČNE NAMENE. A SE KDO VPRAŠA KAKŠNE BODO POSLEDICE ZA SLOVENIJO V KOLIKOR SODBE PADEJO NA EVROPSKEM SODIŠČU?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava