gospodarstvo

Trimo Investment je zdaj Trimo MSS

17.6.2014 | 11:10 | B. B.

Foto: J. A., arhiv DL.si

Foto: J. A., arhiv DL.si

Trebnje - Na današnji skupščini družbe Trimo Investment so se delničarji seznanili z letnim poročilo za leto 2013. Bilančna izguba družbe je lani znašala 16,8 milijona evrov, na predlog uprave pa so delničarji potrdili tudi poenostavljeno zmanjšanje osnovnega kapitala. Tako se je zaradi kritja prenesene izgube osnovni kapital družbe zmanjšal iz dosedanjih 13 milijonov evrov na 25.000 evrov.

Znesek zmanjšanja kapitala so prenesli v kapitalske rezerve družbe. Skupščina je ob tem pooblastila nadzorni svet, da v skladu s sklepom o poenostavljenem zmanjšanju kapitala spremeni statut družbe.

Delničarji so potrdili tudi predlog sklepa uprave in nadzornega sveta za spremembo statuta družbe vključno s firmo in dejavnostjo družbe. Nova firma družbe je tako TRIMO MSS, modular space solutions, d.d. Glavna dejavnost družbe ostaja zagotavljanje modularnih prostorskih rešitev.

Lastniki so za člana nadzornega sveta imenovali Antona Janca in Petra Zoriča s takojšnjim pričetkom mandata in iztekom mandata 16.6.2018.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava