novice

Za Pozitivno Slovenijo tudi župan Muhič

18.6.2014 | 10:45 | B. B.

PS in njegovega predsednika Zorana Jankovića je novomeški župan podprl že na volitvah leta 2011, a takrat ni kandidiral. V okraju Novo mesto 1 je takrat kandidiral Rafko Križman, v Novem mestu 2 pa Stojan Pelko. (Foto: B. B., arhiv DL.si)

PS in njegovega predsednika Zorana Jankovića je novomeški župan podprl že na volitvah leta 2011, a takrat ni kandidiral. V okraju Novo mesto 1 je takrat kandidiral Rafko Križman, v Novem mestu 2 pa Stojan Pelko. (Foto: B. B., arhiv DL.si)

Novo mesto - Danes se izteče rok za objavo kandidatur na predčasnih državnozborskih volitvah, na katerih se bo na listi Pozitivne Slovenije za poslansko mesto potegoval tudi novomeški župan Alojzij Muhič. A ne v okraju Novo mesto 2, ki zajema večji del občine, katere župan je, ampak v okraju Novo mesto 1, ki obsega okoliške občine oz. območje nekdanje skupne novomeške občine brez Novega mesta.

V okraju Črnomelj-Metlika bo kandidirala poslanka Renata Brunskole, v okraju Novo mesto 2 Marta Bon, v okraju Trebnje pa Dragica Marta Sternad.

V okraju Brežice bo PS zastopala Anamarija Toth Pope, v krškem Gazmend Ćatipi, v Sevnici pa Igor Kuželj.

V okrajih Kočevje, Ribnica in Grosuplje bo PS na listo postavila Aleksandro Osterman, Lilijano Grosar in Ervina Struno.

‹ nazaj

Komentarji (15)

18.6.2014OceniWiki 
Sami "asi". Želim si da PS ne prestopi parlamentarnega praga. Si ne zaslužijo zaradi Jankovića in še manj zaradi Muhiča, pa tudi Brunskoletova bo morala počasi začet kaj delat ne le kasirat lepo plačo. So bili njeni na oblasti pa ni popolnoma nič naredila za Belo krajino. PS = Pozabite Stranko
18.6.2014Oceniprestopnik 
Muhič je 2008 kandidiral za SD,kot Renatka.Zdaj sta spet skupaj,le da tokrat nebo nobeden videl Parlamenta.Kaj pa pravi njegova stranka ZZD ?
18.6.2014OceniJan 
Fotografija pa povsem v stilu in v posmeh vsem ovčicam. Nova športna dvorana kot svetilnik njegove sposobnosti v ozadju. Dajmo zaploskat. Mogoče bi ga pa celo volil, če bi to pomenilo bo šel v Ljubljano in ga ne bo več tukaj.
18.6.2014Ocenianton 
Bravo, super......
18.6.2014Ocenikrajan 
Bravo Muhič. Zagotovo dobiš moj glas.
18.6.2014Ocenixy 
mojega tudi, na wc-ju, ko vodo potegnem
18.6.2014OceniJan 
Malo poglej na wc-ju, ker zna Muhič kakšno koalicijsko pogodbo tam pustit, komu se kako delijo direktorski stolčki, tako kot na zadnjih lokalnih volitvah. http://www.dolenjskilist.si/2012/11/24/88698/novice/dolenjska/ZZD_in_SLS_Dogovora__ki_ga_je_zupan_pozabil_na_WC_ju__nismo_nikoli_verificirali/
18.6.2014OceniNovo mesto 
Muhič bi lahko počasi zapustil politično sceno. Dosti imam teh dinozavrov, ki samo presedajo iz enega stola na drugi!
19.6.2014Ocenilojz 
mene bo kap.. a je ta lozek še priseben . pejt enkrat v penzijo , ker si že preveč zajebal.....
19.6.2014Oceni43 
isto sranje drugo pakovanje iste obljube druga stranka

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava