dolenjska

Namiznotenisači pri županu

20.6.2014 | 17:00 | B. B.

Namiznotenisači pri županu

Novo mesto - Novomeški župan Alojzij Muhič je danes sprejel najuspešnejše člane Namiznoteniškega kluba Krka Novo mesto, ki so v sezoni 2013 / 2014 dosegli najboljše rezultate v zgodovini kluba. Letos prvič so postali tudi državni članski prvaki, pokalni prvaki ter dobili medaljo tako na Evropskem prvenstvu kot tudi na Svetovnem kadetskem izzivu.

"Tako je sezona 2013/2014 daleč najuspešnejša sezona  v zgodovini kluba. Za uspeh so zaslužni predvsem igralci, njihovi trenerji, modro vodenje kluba, srčnost, veliko treningov in discipline," so ob tej priložnosti v kabinetu župana.

Predsednik kluba Tomaž Kralj je izpostavil člane, ki so dosegli državne in mednarodne uspehe. To so: Uroš Slatinšek – igralec in trener, Darko Jorgič, Tilen Novak, Neven Karković – igralec in trener, Peter Hribar, Tilen Cvetko, Aljaž Šmaljcelj, Živa Staniša, Miha Hribar, Jožko Omrzel, Mitja Omrzel.

Klub si bo tudi v prihodnje prizadeval dosegati vrhunske rezultate, njihov glavni cilj in vizija je uspešno delo z mladimi igralci. Pri svojem delu pa uspešno združujejo tekmovalno in rekreativno dejavnost kluba.

Kralj se je ob tem zahvalil mestni občini za finančno podporo ter vadbene prostore v Drgančevju, ki jih je zagotovila občina, saj ustrezni prostori in finance predstavljajo osnovni pogoj za uspešno in kvalitetno delo vseh članov kluba in njihovih trenerjev.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava