Družinska tragedija: Dvojni umor in samomor

24.7.2014 | 17:40

Družinska tragedija: Dvojni umor in samomor

Grosuplje - V Grosupljem se je danes zgodila družinska tragedija. Moški naj bi v kozmetičnem salonu ustrelil svojo partnerico, v stanovanjski hiši mladoletno hčerko, nato pa naj bi sodil še sebi.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je bila danes okoli 11.45 ure PU Ljubljana obveščena, da so v poslovnem objektu v Grosuplju našli mrtvo 37-letno žensko. Ob prihodu na kraj in opravljenem ogledu kraja dejanja so ugotovili, da je bila ustreljena.

"Policisti in kriminalisti so takoj pričeli z zbiranjem obvestil in iskanjem osumljenca kaznivega dejanja, kateri je bil v nadaljevanju tudi izsleden mrtev (37-letni moški) v gozdu na območju Most (Ljubljana). Med zbiranjem obvestil in preiskovanjem kaznivega dejanja so policisti v stanovanjski hiši v Grosuplju našli še eno mrtvo osebo (mladoletnico)," so zapisali v sporočilu za javnost.

Vse okoliščine policisti in kriminalisti ta trenutek še preverjajo. Prve ugotovitve policistov kažejo na to, da je šlo za dvakratni umor in samomor, vse vpletena osebe pa so bile v sorodstveni zvezi.

A. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava